Bár általában igyekeznek jókedvűnek és kiegyensúlyozottnak tűnni, időnként a magyar celebeknél is előfordul, hogy a képernyőn vagy eseményeken sírva fakadnak. Nézze meg, miként könnyezik Liptai Claudia, hogyan zokog VV Éva vagy Bálint Antónia.

A magyar celeb kamera előtt sosem, vagy csak nagyon ritkán, és általában indokolt esetben sír, tehát akkor, amikor mindenki más is. Ha válik, szakít, meghalt a rokona, szívműtéte volt/van/lesz, börtönbüntetésre ítélték, csúnyákat írtak róla a rossz, gonosz bulvárlapok, megbántották vagy ő bántott meg valakit, és ezt szánja-bánja. És akkor is, ha nagyon együtt érez valakivel. Szóval, ritkán.

A múlt heti táncos-celebes showműsorban, a Szombat esti lázban Tóth Gabival esett meg, hogy elsírta magát tangó közben. Aztán az énekesnő azt mondta, a táncból egyetlen pillanat sem maradt meg neki, emlékezetkiesése volt, viszont a szenvedélyes mozdulatok közben lepergett előtte az élete, és egyszer csak elkapta a sírás. Két héttel korábban ugyanebben a műsorban könnyezett nagyon az egykori szépségkirálynő, Bálint Antónia, aki csak több nappal a kiesését követően tért magához a sokkból, hogy mindössze egy adás erejéig versenyezhetett a többi celebtáncossal.

A fentiek alapján tehát a Szombat esti láz felszínre hozza a versenyzők érzelmeit, de akadnak még műsorok ezen kívül, amik a drámára építenek. Ott vannak például a tehetségkutatók: az X-Faktorbantöbben is zokogtak, amikor kiestek, mások meg azért, mert továbbjutottak. Sorsdrámákban a Való világ is erős volt, hiszen a főcímdal szerint nem kevesebb volt ott a tét, mint a lét, és ezt bele is oltották a szereplőkbe rendesen. Galériánkban Kutai VV Kingát,a balhés VV Évát és Balogh VV Fecót is láthatja sírás közben, de megtalálja Liptai Claudiát is, aki akkor is hullajtott könnyeket, amikor a Mokkától búcsúzott 2011 júniusában.