Egyre biztosabbak vagyunk benne, hogy ha valaki híres emberré válik, akkor nem összevissza dugni a legnehezebb, hanem stabil kapcsolatot kialakítani. Ezért most az élet császárai helyett azokat a híres párokat szedtük össze, akik annyira jól megvannak, hogy akár civilek is lehetnének.

Jennifer Garner és Ben Affleck

Ben Affleck tudja talán az egyik legjobban értékelni azt a látszólagos nyugalmat, ami Jennifer Garnerrel kötött házasságában uralkodik. Affleck ugyanis előtte sokáig együtt volt Jennifer Lopezzel is, aki akkoriban Hollywood egyik legelviselhetetlenebb nője volt. A pár még 2004-ben kezdett el egymással randizgatni, 2005 nyarán pedig egybe is keltek, miután a most 40 éves nő terhes lett. Azóta jött még két gyerek is, Affleck pedig nemrég egy jótékonysági rendezvényen is hangot adott a örömének: “Nagyon jó érzés együtt lógni a feleségemmel, úgyhogy élvezzük az egészet” - mondta a Daily Mailnek az ezek szerint még mindig határtalanul szerelmes színész. Eközben Garner még mélységesen tiszteli is férjét, elmondása szerint tényleg bármit megtenne érte.

Sharon Osbourne és Ozzy Osbourne

Sharon Osbourne a magánéletét és a karrierjét is megcsinálta a Black Sabbath régi-új frontemberével, Ozzyval azzal, hogy a piálás és egyéb drogok mámorában mindenki által magára hagyott férfit összekaparta, és megint sztárt csinált belőle. A pár 1982-ben házasodott össze, és bár első ránézésre nem sokáig tarthatott volna a közös életük, végül még egy családjukról szóló valóságshow-t is túlélt az egész, ma pedig már fel sem merül, hogy valaha is szétmennek a Jack Osbourne lévén nemrég nagyszülővé vált Ozzyék.

Goldie Hawn és Kurt Russell

Bár hivatalos papírjuk nincs róla, már olyan régen együtt vannak, hogy többen is házaspárként hivatkoznak rájuk. Az azóta már családot is alapított pár 1983-ban jött össze, amikor Russell mellesleg épp első feleségétől, Season Hubleytől vált. A helyzet azóta sem változott, és bár 2004-ben felvetődött a pletyka, hogy vége a románcnak, a mai napig jól megvannak. Annyira, hogy 2003-ban még Vancouverbe is képesek voltak elköltözni azért, hogy a fiuk rendesen űzhesse a jégkorongot. Rajta kívül még Hawn kapcsolatuk előtti két gyereke is apaként tekint a mostanában egyre kevesebben színészkedő férfira.

Angelina Jolie és Brad Pitt

Ők sem házasodtak össze, bár itt nincs kizárva, hogy ha már van egy fél falunyi családjuk, akkor oltár elé is lépnek. Ők 2005-ben a Mr. és Mrs. Smith forgatásán jöttek össze, ami végül a film egyetlen haszna is volt. Pitt mellesleg ekkor még épp megingathatatlannak tűnő házasságban élt Jennifer Anistonnal, akivel többek szerint is azért mentek szét, mert nem jött nekik össze a gyerek. Erre Jolie mellett igazán nem panaszkodhat, saját és örökbefogadottak közt is játszhatja a nagycsaládos apát, jelenleg pedig nagyon úgy tűnik, hogy ez még egy darabig így is marad.

Zoltán Erika és Kátai Róbert

Zoltán Erika még első férjével élt, amikor 1990-ben a budapesti Citadella bárban találkozott az épp táncosként dolgozó Kátai Róberttel. Néhány hónap után el is költözött férjétől, 1997-ben pedig össze is házasodott a rövid ideig egyszerűen Erika C és Robby D néven futó pár. Mindeközben együtt voltak a 90-es évekbeli magyar popzene kulcsfigurái, szinte kozsói gyorsasággal gyártották le az Emergency House, Bizö Boys és hasonló kategóriájú csúcsformációkat. Azóta kikerültek a figyelem központjából, de a házasság még mindig tart.

Rubint Réka és Schobert Norbi

Hát őket tényleg az isten is egymásnak teremtette: a kazincbarcikai Rubint Réka 2002-ben fogadott egymásnak örök hűséget, és bár voltak jól meghakniztatott miniválságaik, valójában egy másodpercig sem merült fel a nyilvánosság fejében, hogy valaha is szétmehet a mozgásfüggő pár. Azóta is elég csak ránézni Rubint Facebook oldalára, ahol minden adandó alkalommal tanúbizonyságot tesz róla, hogy szerinte tényleg egyfajta fitneszmessiás a férje, akivel ráadásul nyilvánosan is épp olyan elánnal tudnak gügyögni ha úgy hozza a sors, mint ahogy egy első pár hónapban járó tinipár szokott.