Próbálkozik a felszínen maradni Nagy Alekosz, de az embereket csak addig érdekelte, ameddig hülyét csinált magából a tévében. Most a celebségről akart előadást tartani, arra már senki nem volt kíváncsi.

A Való Világ egykori szereplőiben az a legjobb, hogy ha kikerül róluk valami hír, akkor szinte garantáltan megválaszthatjuk őket a hét lúzerének. Egyszerűen mindig jó nézni, ahogy a részvevők próbálják magukat produkció nélkül az újságokban tartani. Így aztán nem is csoda, hogy eheti lúzerünk Nagy Alekosz lett, aki az utóbbi időben leginkább arról szeret beszélni, hogy milyen érzés celebnek lenni és milyen dolgokkal kell szembesülnie egy celebnek.

A téma valószínűleg érdekes lehetne mondjuk Kim Kardashiantől, de sajnos Alekosz történetei még az egyébként igazán egyedülálló előadói képességeivel sem tűnhetnek érdekesnek, hiszen nagyrészük arról szól, hogy micsoda lúzernek tartja az újságírókat, illetve hogy ő már átlátja ezt az egészet. Erre jöttek rá Alekosz otthonának, Érdnek a lakosai is, amikor a helyi művelődési házban tartott előadást egyszerűen ignorálták. “Senki sem lelkesedett, hogy megrendezzük az előadást Alekosszal. Még a művelődési ház sem, nem beszélve a klubtagokról. Végül öten voltunk. Alekosz, a barátnője, Betty, egy munkatársa, a feleségem és én. Fanyalgott mindenki, aki hallott a dologról” – mondta a szervező, Makai József a Blikknek.

Azért ahhoz tényleg tudni kell valamit, hogy nulla darab embert érdekeljen bármilyen előadás, legközelebb érdemes lenne összekötni mondjuk egy jó kis fonószakkörrel. Alekosz egyébként sem a legnagyobb sikerember mostanában: a már 2011 óta ígérgetett TV2-s műsoráról még mindig nincs semmiféle hír, utoljára Hajdú Péter hívta meg a Frizbibe azért, hogy a szintén ki tudja miből élő Cristofellel együtt csináljanak magukból hülyét. A csatornaváltása végleg bukásnak tűnik, hiszen az RTL Klubbal jelenleg is perben áll szerződésszegés miatt, mostani helyén pedig addig volt foglalkoztatva, ameddig a vele együtt is érdektelenségbe fulladó Összeesküvők tartott.

Alekosznak mostanában összesen két sikerélmény jutott: az egyik az, hogy nagyon kicselezve az otthonát kirabló betörőket megvásárolt mindenből egy ugyanolyat, mint amilyet elvittek tőle. És ha már így alakult, olyan erődöt épített maga köré, ami még a nagymamája érkezése miatt is riaszt. A másik sikere az, hogy tavaly év végén még érdekelte az embereket a nagy megfejtés: a BKF-en valószínűleg minden idők legszürreálisabb előadását hozta össze vendégelőadóként, a jövő szépreményű médiamunkásainak legnagyobb örömére.

Mások is versenyben voltak a címért: nemzetközi szinten egészen kiugró, amit Robert Pattinson és Kristen Stewart művel: bár elvielg ki tudja miért, de megint összejöttek, a férfi környezete már észre is vette, hogy korábban félrelépő barátnője egyszerűen megfojtja Pattinsont. Nem is vitte magával bulizni. Meglehetősen erős versenytárs volt még Tóth Gabi is, aki minden létező dramaturgai érzékét és vadiúj melleit is bevetette annak érdekében, hogy megnyerje a Szombat esti lázat, ehhez képest mégis ki lett szórva.