Újra nekivetkőzött Kelemen Anna explaymate, aki megkínzottra sminkelt nők társaságában hívja fel a figyelmet az állatvédelem fontosságára. Még mindig exhibicionista, de már elszokott a nagy nyilvánosságtól.

“Feketelistán vagyok, mert túlságosan szókimondó vagyok. De most sem szerepelni akarok, hanem jelezni, hogy engem is zavar az, ami az állakísérletek körül zajlik” – mondta a Velvetnek Kelemen Anna explaymate, aki még mindig nem tartja magát közszereplőnek, de azért évente párszor mégiscsak megjelenik, hogy az arcát és testét adja valamihez. Szerdán éppen az Állatmentő Szolgálat Alapítvány Testet Testért kampányában vett részt, egy fotózás során többedmagával megkínzottra sminkelték a Budapesti Sminkiskolában, hogy így tiltakozzanak az állatkísérletek ellen, habár a kozmetikai célú kísérleteket március elején-közepén betiltotta az EU.

A balhés múltú explaymate nem teljesen szándékosan, de egy kicsit eltűnt, és azt mondja, meg is változott. "Ha megjelennek rólam cikkek, azok is arról szólnak, hogy Annácska nem tud kivergődni a szexiparból. Persze Kelemen Anna is szexel, ugyanúgy mint a többi nő, de már nem biztos, hogy ezzel kéne foglalkozni. Szerintem megváltoztam. Nem játszom már meg a buta szőke libát óriási műszempillákkal, akinek semmi mondandója nincs. Most azért vagyok itt, mert fontos az állatvédelem, és találtam hiteles embereket. Ez nem rólam szól, de felhasználhatom magam hozzá” – avatott be minket a nagy változásokba a 33 éves nő, aki arról nem mondott konkrétumot, hogy mit csinál akkor, amikor épp nem üzen semmit a világnak, de az biztos, hogy régi ügyei miatt sokat jár bíróságra.

Nem hívják, mert szókimondó

Annak ellenére, hogy még mindig felismerik az utcán, és húzóerő a neve, Kelemen Annát nem hívják tévéműsorokba, amit egy kicsit bán is, meg nem is. "Nem szerettem minden nap szerepelni az újságokban. El is szoktam tőle. Mennék, mert még mindig exhibicionista vagyok. De mostanában visszanéztem magamról a régi anyagokat, és nagyon szélsőséges kép alakult ki rólam. Pedig civil életben sokkal természetesebb vagyok. Én azt gondolom, hogy egy szerethető ember vagyok. Azért ismernek fel még mindig talán, mert nem vagyok közömbös, és talán szórakoztatom is az embereket” – mondta a pornószakmát is megjárt playmate, hozzátéve, hogy egyébként nem zavarja, hogy még mindig összesúgnak az utcán a háta mögött, mert lételeme a szereplés.

Kelemen Anna több dolgot is másképp csinálna utólag az életében, kezdve a tévéműsoroktól egészen a pornófilmekig. “Már nem vállalnék butító műsorokat. Nem csinálnám azt végig, amit pár éve. De sok olyan dolog van, amit másképp csinálnék, mert nagyon meggondolatlan vagyok. Nem biztos, hogy kellett volna mindenféle emberekkel pornófilmet csinálni. Sokszor húztak hasznot belőlem, de sajnos naiv vagyok. A pornózásnál én voltam hülye, arra nem volt szükségem. Mai fejjel azt mondanám, inkább ne. De ahhoz, hogy fejlődjek, el kell követnem hülyeségeket is” – vallott hibáiról.

Csak az állatok

Erről a korszakáról egyébként nem szeret beszélni, viszont az állatokról annál inkább, nem véletlenül vetkőzött le a kedvükért. “Fontos, hogy az ember állatokkal éljen. Most is van kutyám, de már nem olyan nagy, mint Zeuszka. Egy konok spániel, Zuard. Vele jobban tudok élni. Zeusz nagyon a fejemre nőtt" – beszélt 2009-ben elaltatott, problémás ebéről az explaymate, akit három és fél éve még az állatvédőkkel sem ápolt túl baráti kapcsolatot, miután kivégeztette veszélyes kutyáját.

Bár sok esélyt nem ad magának arra, hogy ismét rendszeres bulvárszereplővé váljon, azt azért el tudja képzelni, hogy ezt a vonalat folytassa tovább még akkor is, ha néha akadályozzák. “Voltam már olyan menhelyen, ahol el se fogadták a segítséget. Sokan csak azért csinálnak ilyen szervezetet, hogy felvehessék az alapítványi pénzeket. Most azért vagyok itt, mert ez egy hiteles társaság” – lelkendezett kicsit a nő, aki természetesen kevés ruhában, de nem teljesen meztelenül tiltakozik az állatkísérletek ellen. Azt még elmondta a végén, hogy ha legközelebb találkozunk a nevével, valószínűleg az is hasonló ügy miatt lesz, úgyhogy akik Kelemen Anna hardcore pornóira lennének vevők, azoknak be kell érniük az eddigi készlettel.