Volt, aki csak szakmát, más nevet váltott, mielőtt híres lett. De gondolta volna, hogy egy dögös színésznő egy áruházról kapta a nevét, egy szexszimbólumnak is többször (joggal) kikiáltott férfi színész pedig a bohócoktól iszonyodik? Michael Caine is csupa meglepetés.

Tudja, melyik színész tanult meg mókust nyúzni? Ki retteg a pillangóktól? Ki választotta a drogokat Sarah Jessica Parker helyett? Unásig ismerjük már a történetet, hogy Harrison Ford igazából csak ácskodni ment George Lucashoz, de aztán a Csillagok háborújában kötött ki. Azt is mindenki tudja, hogy Farrokh Bulsaraként született a világ egyik legjobb énekese, és Freddie Mercuryként hunyt el. Ezért próbáltunk olyan tényeket összegyűjteni a világ legismertebb embereiről, például a brit Glamourból, amelyeket talán pont ön sem hallott még.

Alábbi galériánkban rengeteg híresség életének érdekes tényeivel ismerkedhet meg, reméljük, minden újdonságként fogja érni. (Ha pedig nem, még mindig örülhet, milyen jólértesült.) Ha további híresember-névváltoztatások érdeklik, itt olvashat külföldi és magyar celebekről is.