A kanadai hokilegenda, Wayne Gretzky lánya egy-két éve erősen belehúzott Twitteren, és mostanra több mint 200 ezren követik, hogy milyen bikinis, és egyéb szexis képet pakol ki. Ha ebben a tempóban halad, ha minden alkalommal valami kihívó ruhában megy partizni, akkor könnyen ő lehet a 2010-es évek Paris Hiltonja. Az internetes közösség láthatóan szurkol ennek.

Egyre jelentősebb rajongótábora van, így kezd egyre komolyabb celebbé válni a Twitteren és Instagramon szexis bikinis képeket posztolgató Paulina Gretzky. A huszonnégy éves lány a leghíresebb kanadainak nevezett Wayne Gretzky hokilegenda legidősebb lánya. Jelenleg egyébként egy golfossal, Dustin Johnsonnal kavar.

Paulina Gretzky 1988 decemberében született Los Angelesben. A hírek szerint nem tanult tovább, hogy a karrierjére koncentrálhasson. A hihetetlenül fényes karrierből eddig annyi látszik, hogy 2003-ban énekelt egy feldolgozást egy szabadtéri hokimeccsen, egy saját száma pedig bekerült egy MTV-s reality műsorba, a Laguna Beachbe.

Gretzky emellett modellkarrierbe is kezdett, amiből megint csak alig látni valamit az interneten. Annyi biztos, hogy 2005-ben bekerült a Flare magazinba. Ahogy a Daily Mail egyik cikkéből kiderült, a lány álma természetesen a színészkedés. Eddig három kisebb szerepre tudták csak benyomni, az utolsó alakítása a 2011-es Guns, Girls and Gambling című Gary Oldman-filmben volt, ami hozzánk eddig valahogy nem jutott el.

Ha viszont továbbra is ilyen tempóban és ilyen ügyesen folytatja, akkor könnyen az új Paris Hilton is lehet belőle. A TMZ egyik posztja szerint egy időre le is kellett állítania a Twitterét, mert az apja a szemére vetette, hogy túlságosan pikánsak a képei. "Volt egy aranyos beszélgetős vacsoránk az apámmal a közösségi médiáról. Egy kicsit elválok a Twittertől" - írta. Akkortájt ment el például fehérneműben partizni, aztán a Twittere viszonylag gyorsan újra is aktivizálódott.

Annyit lehet tudni még, hogy van egy kiskutyája, amit egy időben szívesen rakott a dekoltázsába. az pedig sejthető még, hogy kis szárnyacska tetoválások vannak a hátán, de ezeket nem valami gyakran mutogatja. A Twitterét mindenesetre több mint 200 ezren követik már, Instagramon pedig 120 ezren iratkoztak fel rá.