Ahogy jön a jó idő, úgy lesznek egyre lengébbek az öltözékek, sokan például megválnak a melltartójuktól. Sarka Kata idén már kétszer hanyagolta a ruhadarabot, Miley Cyrus szinte sosem hord, de Jennifer Lawrence és Anne Hathaway sem nagy barátja.

Az év tudományos híre, legalábbis számos férfi álommelója lehet a tudományos hírhez szükséges kutatások elvégzése, hogy francia kutatók azt állítják, a melltartó nagyjából teljesen fölösleges ruhadarab.

Vannak is jópáran, akik a hírességek közül nem rajonganak a melltartókért. A legismertebb, jellemzően melltartó nélküli híresség Miley Cyrus, akit az utóbbi időben nehezebb melltartóban lefotózni, mint anélkül.

Ha a hazai viszonyokat nézzük, akkor idén Sarka Kata a legnagyobb hippi, őt már két eseményen is sikerült nemhogy melltartó nélkül megörökíteni, de mellét szinte egyáltalán nem takarva.

De Sarka Kata nagy barátnője, Szabó Zsófi sem az a típus, aki minél jobban próbálja eltakarni azt, amije van. A Glamour díjátadóján meglehetősen merész ruhát választott.

A különféle díjátadós villantások közül viszont egyértelműen Anne Hathaway Oscaron viselt ruhája szólta a legnagyobbat. Bár még mindig nem eldöntött tény, hogy a ruhája szabása nagyon szokatlan, vagy a mellbimbója ütött át az estélyi anyagán.

Vannak olyan hírességek, akik büszkén viselik, hogy melltartó nélkül mászkálnak az utcán, mint Rosie Huntington-Whiteley vagy Angelina Jolie, mások, mint Britney Spears próbálják eltakarni a szabadon mozgó mellüket a lenge ruhájukban, de nézze meg a galériánkat, úgyis az a lényeg!