Gwyneth Paltrow visszaeső a bugyitlan celebek közt, de sokan mások is szoktak olyan ruhát felvenni, ami alá semmi más sem kerülhet, legfeljebb egy kis szőr. Kilenc ilyen ruhát mutatunk - és ezek még csak azok, amikről kiderült a tangahiány.

Vannak olyan alkalmi ruhák, amelyek viselője az anyaguk, vagy a szabásuk miatt nem vehet fel bugyit, mert minimum közönséges, de inkább röhejes látványt nyújtana. Gwyneth Paltrow például a napokban, a Vasember 3 premierjén mutatta meg egy részben átlátszó ruhában a fenekét, amelyből pont annyi látszott, hogy ne legyen belőle közszeméremsértés. De még egy testszínű bugyi se.

A színésznő nem először, és nem egyedül csinál ilyet: a csipke-és áttetsző betétekkel súlyosbított estélyik mellett vannak annyira szűk, vagy selymes anyagú modellek, amelyek alá vagy alakformáló fehérneműt viselnek a hírességek, vagy semmit. Emiatt is vannak, akik csak nem buktak le. Sajnos azt sem tudjuk megmondani, hogy Anne Hathaway, vagy éppen Zimány Linda felvettek-e valamit az emlékezetesen merész ruháik alá tavaly – de galériánkban csupa olyan nőt láthat, akin éppen ott és akkor biztos nem volt még egy nyomorult zsinórtanga sem.