Az egykori szépségkirálynő bő egy hónap múlva betölti a 44-et, amiről leginkább a szemkörnyéki ráncok és arcbőre lazasága árulkodik. Ön szerint szüksége van egyáltalán sminkre? Vagy a korához képest anélkül is jól néz ki?

22 évesen megnyerte a Miss Hungary szépségversenyt, és szerencsés adottságainak köszönhetően több magazinnak (külföldi és magyar Playboyoknak, valamint a francia Lui magazinnak) is modellkedett ruha nélkül fiatalkorában Bálint Antónia. Az egykori szépségkirálynő bő egy hónap múlva tölti be a 44-et, ami már ráncokkal és az bőr meglazulásával jár, bár elmondása szerint ez utóbbi csak mérsékelten jelentkezik, hála a jó génállománynak. Ő persze igyekszik megőrizni a kondícióját: arcát kozmetikai kezelésekkel, testét pedig boksz- és táncedzésekkel tartja karban.

Szüksége van sminkre?

Bálint Antónia sajtónyilvános eseményekre sosem megy smink nélkül, a Facebook-oldalán azonban büszkén vállalja arcát a festék nélkül is. A Szombat esti lázból hamar kiesett volt szépségkirálynő hetente több, általában mosolygós képet is posztol magáról és/vagy lányáról, amik között van felébredős, összebújós, napozós-pihenős, promóciós, pózolós és nagyon őszinte is. Galériánkban azokat a fotókat gyűjtöttük össze, amiken Bálint Antónia smink nélkül látható, önnek pedig csak az a dolga, hogy megmondja, szüksége van-e a festékre, vagy anélkül is jól néz ki.