George Clooney ahogy idősödik, úgy lesz egyre sármosabb, és úgy hasonlít egyre inkább egyre több hollywoodi hírességre. Jelenleg leginkább olyan, mint Ernest Hemingway, de van benne egy kis Antonio Banderas és Burt Reynolds is. (A képeket kettéosztó vonal mozgatásával tekintheti meg a teljes portrékat.)

01. Ernest Hemingway

Az ősz szakállú, sokszor morcosan néző George Clooney jelenleg leginkább olyan, mint a híres író, Ernest Hemingway.

02. Alec Guinness

A szakáll nagyon sokat lendített Clooney megjelenésén, mert így Hemingway mellett például az Obi Wan Kenobi és Arábiai Lawrence megformálása miatt ismert Alec Guinnessre is meglehetősen hasonlít.

03. Peter Sellers

A legtöbben a Rózsaszín párduc Clouseau felügyelőjeként ismerik Peter Sellerst, aki egyébként egy nagyszerű angol komikus volt. Amikor Clooney legjobb barátjához, Brad Pitthez hasonlóan egy időben kefebajuszt növesztett, akkor meglehetősen hasonlított a szintén ilyen bajusszal szereplő Clouseau felügyelőre, vagyis Peter Sellersre.

04. Antonio Banderas

Nemcsak idősebb színészekre hasonlít Clooney, a nála csupán egy évvel idősebb Antonio Banderasszal is meglepően sok egyezést mutat megfelelően morcos nézés és frizura esetén.

05. Burt Reynolds

És nem is az idősödő George Clooney hasonlít csak más hírességekre, de fiatal korában is mutatott már egyezéseket. Például az idősödő Burt Reynolds-cal.