Egy hét sem telt el azóta, hogy kiderült, Rippel Ferenc és neje válnak, Oroszlán Szonja utazós blogjában bejelentette: fél éve külön él férjétől, már a válókeresetet is beadták. A 35 éves színésznővel idén áprilisban készített riportot az Aktív, ami a kutyáját nevezte az igazi szerelmének.

Oroszlán Szonja magánéletét mindig erős homály fedte, többször nyomatékosan közölte, nem fog beszélni a pasijairól, mert senkinek semmi köze hozzá. 2011 tavaszán köttetett házasságát sem ő maga, hanem az RTL Klub erősítette meg. A 35 éves színésznő most az Éva magazinban vezetett blogjában írta meg, hogy fél éve külön él férjétől, T. Zoltán teniszoktatótól.

Különböznek a tervek és a célok

"S bár az új-zélandi utazás jól sikerült, a házasságom romlani kezdett. Egy héttel a hazaérkezés után elköltöztem a közös otthonunkból. Immár fél éve külön élünk, külön utakat járunk. A kapcsolatot rendbe hoznunk azóta sem sikerült. Terveink és céljaink teljes mértékben különböznek, melynek következtében – közös megegyezéssel és barátságban – a válás mellett döntöttünk és a keresetet benyújtottuk. Nem volt harmadik személy, nem volt sértődés, mindkettőnkben szeretet és tisztelet maradt" – fogalmaz az utazós blogban Oroszlán Szonja, akit a cikk megjelenéséig nem értünk el telefonon.

A színésznő a megjelent hírek szerint 2010 tavaszán, az interneten ismerkedett meg a civil foglalkozású, soha nem ismert vezetéknevű teniszoktatóval, T. Zoltánnal. Magánéletéről akkor sem nyilatkozott, ám a nyilvános eseményeken már a férfival jelent meg, és elvétve olyan fotók is készültek róluk, amin csókot váltanak. Aztán 2011 tavaszán kiderült, hogy Oroszlán Szonja titokban férjhez ment T. Zoltánhoz New Yorkban. Azért ott, mert el akarták kerülni a médiafelhajtást. Az esküvőről még az RTL Klubnak sem nyilatkozott, de a hírt megerősítette, és hozzátette, épp a mézesheteket töltik az Egyesült Államokban. Az eseményről csak a pár legszűkebb baráti és családi köre tudott.

Kutyát vettek magukhoz

Néhány hónappal később, a Hacktion sajtótájékoztatója után több lap is felvetette, hogy a ruhaválasztás és testtartás alapján Oroszlán Szonja terhes lehet. Erre aztán a színésznő felháborodottan közölte, hogy szó sincs ilyesmiről, ha így lesz, majd szól, ő maga, nem valamiféle újság. "Annyit megtehettek volna, hogy megkérdezik tőlem, hogy mi lakozik a ruha alatt. De hát ez nem történt meg. Nagyon sajnálom, hogy félreértést okoztunk, de a hír nem igaz, nem várok babát" – nyilatkozta akkor a Fókusznak.

Gyerekről ezután sem érkezett hír, 2012 májusában viszont az RTL Klub Híradója számolt be arról a nagy eseményről, hogy Oroszlán Szonja és férje örökbefogadott egy ebet. "Megláttam Honey-nak a fotóját, ami annyira meggyőző volt, hogy mondtam, hogy jó, azt hiszem, megvan. Ez a mi kutyánk, és ez a kutya ránk vár. És annyira ránk várt, hogy én onnantól, hogy kinéztem, két hónappal később mentem csak érte, és még mindig ott volt, és tényleg várt. [...] Megismerkedtünk Honey-val, (hiszen) meg kellett néznem, hogy ennek a kutyának a habitusa összeillik-e a mi életünkkel, és összeegyeztethető-e. De hát nagyon" – magyarázta a Híradóban a színésznő. A riportból az is kiderült, hogy az előző kutyája 2011-ben, 14 évesen halt meg.

Ugyancsak májusban beszélt arról is az RTL Klub Reflektorában, hogy mennyire szeretné rávenni a férjét a lovaglásra, de hiába próbálkozik, addig nem sikerült rávennie. Aztán jött egy nagy szünet a nyilatkozatokban, majd idén áprilisban újabb riportban tűnt fel Oroszlán Szonja. "Íme Oroszlán Szonja igazi szerelme" – hirdette az Aktív, de nem Civil Teniszedző Zoltánt mutatták be, hanem az ebet, Honey-t, megint. Férjéről itt már nem beszélt. Aztán bő két héttel később bejelentette, másfél év után véget vetettek házasságuknak.

Miután a Csillag születik korábbi zsűritagja mindig kínosan ügyelt arra, hogy a lehető legkevesebb tudódjon ki a magánéletéről, kapcsolatairól szinte semmit sem tudni. Annyi bizonyos, hogy Kásás Tamás vízilabdázóval is járt, úgy 2003-2005-ig, erről maga Kásás is beszámol önéletrajzi könyvében. A Blikk információi szerint Oroszlán Kásás előtt is egy ismertebb férfival járt, korábbi barátja Bakai Mátyás egykori DJ volt.