Alyssa Miller lassan lefedi a teljes internetet. Mindent közösségi felületet elborítanak a szexis képei, amiből kigyűjtöttünk önöknek egy galériával. Ismerje meg a Sports Illustrated határozott szemöldökkel rendelkező modelljét, aki Kate Uptonnal futott be.

A huszonhárom éves amerikai Alyssa Miller szinte minden közösségi felületen ontja magáról a képeket: Instagramon, Twitteren és a Tumblren is. Ráadásul attól sem retten meg, hogy többek között fürdőruhás képeket posztoljon magáról. Miller 2006-ban bukkant fel a német Vogue címlapján, onnan pedig a Sport Illustrated fürdőruhás számig nyomult, ahol ugyan Kate Upton idén a melleivel letarolta a mezőnyt, de Millernek sem kellett szégyenkeznie, mert készültek olyan fotók is, amiken nem viselt semmit, csak testfestéssel próbálták takargatni.

Egy videóban boldogan el is mesélte, hogyan is dolgoznak egy-egy ilyen testfestős fotózás alkalmával. "Nem használnak semmi profi cuccot, csak papírkéztörlőkkel letakarják azokat a részeket, amiket nem szeretnének lefesteni." Mint elmondta, amikor az első réteget felviszik, akkor láthatóvá válik a babahaj mindenütt, ahol normális esetben nem lehetne észre venni. Ezért pedig szárazon le is borotválják mindenhol, hogy ne látszódjon. Ahhoz viszont, hogy terpeszben is fotózhassák, az intimebb részekre előre és hátra is kis latex anyagot ragasztanak.

Az első, 2011-es Sport Illustratedes szereplése alkalmával azt nyilatkozta a Wall Street Journalnak, hogy mindig azt gondolta, hogy focistaként fog szerepelni a lapban, mert úgy képzelte, profi játékos lesz. Ekkor egyébként öt újonc került a lapba, Kate Upton is vele együtt mutatkozott be. Fotózták egyébként a Fidzsi- és Seychelles-szigeteken és Ausztráliában is. A fotózásokkor állítása szerint kipróbálni újdonságokat, a legkülönlegesebb étel, amit evett conch (kagylóféle) pénisz, amit afrodiziákumként szoktak használni.

Ahogy egy interjúból kiderült, heten vannak testvérek, mindannyian nagyon nyitottak, amit a kedves nevetgélésből simán megtippeltünk volna. A beszélgetésben is megosztotta, az egyik testvérével például a fenékfehérítésről beszéltek, ami egy plasztikai beavatkozás, és az a lényege, hogy az ánusz környéki terület ugyanolyan színű legyen, mint a test többi részén. A tumblrén pedig abba avatta be az olvasókat, hogy a kalapok a kedvenc kiegészítői, úgyhogy azt feltételezzük, hogyha valaki kedveskedni akarna Millernek, akkor kalapokba fektessen be.