Jennifer Lawrence a napokban megint új frizurát csináltatott, kicsit rövidebbre, kicsit hullámosabbra cserélte a mostanában egyenes haját. A színésznő, gyakorlatilag hetente váltogatja a kinézetét azóta, hogy mindenhol ott pörög a neve. Volt már szőke, barna, fekete, göndör, egyenes, hullámos, talán csak kopasz nem.

01. Hullámos, vállig érő

Ez a színésznő legújabb frizurája, április 20-án mutatta meg a világnak a GLAAD díjátadón. Ez az aranyszőkés vonal már egy ideje megy nála, hullámos is szokszor volt már, viszont általában hosszabb a haja, mint a vállig érő.

02. Hátrafogott, hullámos

Ezt a frizurát nagyon szerette, ugyanis kétszer is így mutatkozott, igaz mindkét esemény az Oscar-díjátadóhoz kapcsolódott, így tényleg elég közel voltak egymáshoz időben. Az egyik maga a díjátadó volt, a másik a Vanity Fair Oscar-partija volt.

03. Hullámos, szőke

Jennifer Lawrence a színekkel is szeret kísérletezni. 2010-ben például még alapvetően szőke vagy szőkés haja volt, mint például ezen a képen, amit a Hollywood Awards Galán készítettek róla.

04. Hullámos, fejtetőn kontyos

Nem a drasztikus változások híve, viszont nagyon szeret variálni. Az egyik kedvence például, hogy különböző helyekre fogja oda a haját, fonással vagy konttyal. Idén az Independent Spirit Awardson például a hullámos, barna haját egy fejtetőre képzett konttyal fogta össze.

05. Vállig érő, hullámos, szőke

Említettük, hogy mostanában talált csak rá a barna árnyalataira, régebben inkább szőke volt. Mint ezen a 2011-es képen is, amit egy brit filmakadémiai rendezvényen készítettek róla.

06. Kiegyenesített, barna

Az Oscar előtt egy darabig az egyenes hajjal próbálkozott, több, kevesebb sikerrel. Ez az egyik frizura, ami szerintünk előnytelenül áll a 23 éves színésznőnek. Egész pontosan, csak bizonyos szögekből készült előnyös kép a színésznőről, amikor ilyen frizurája volt.

07. Hosszú, hullámos

Erre a típusú hajra szokták azt mondani, hogy sörény. Lawrence általában nem szokta ennyire megnöveszteni a haját, mint ezen a képen, amit akkor lőttek róla, amikor idén bejelentették az Oscar esélyeseit.

08. Oldalra fésült, hullámos

Idén januárban a hollywoodi színészcéh bálján teljesen oldalra fésült hajjal jelent meg. Ez a frizura se előtte, se utána nem volt rá jellemző, úgy látszik nem jött be neki annyira.

09. Csapzott, szőke

A szálegyenestől az egészen göndörszerűen hullámosig tényleg mindent kipróbált az évek alatt, például ezt a csapzott, kicsit vizes hatást keltő szőke, hullámos verziót is. Idén februárban volt ilyen a haja, természetesen megint egy díjátadón.

10. Befont, barna

Ezt a kicsit kalandfilmes, kicsit pásztorlányos barna, fonott frizurát idén januárban választott a filmkritikusok báljára. Általában inkább a szexi vonal jellemző rá, nem ez a szende, visszafogott, nem is láttunk róla olyan képet, amin még egyszer ilyen haja lett volna.

11. Tarkón konytolt, barna

Szintén a filmkritikusok bálján készült róla ez a fotó, de nem Los Angelesben, mint a fenti képen, hanem két nappal korábban Santa Monicában. Érdekes, hogy a haja mennyivel világosabbnak tűnik. Ezt a konytos megoldást a fonással ellentétben szereti, többször is volt már ehhez hasonló a frizurája.

12. Egyenes, szőke

Variációk egy témára. Azt már láthattuk, milyen az, amikor a barna haját egyenesíti ki teljesen. 2011-ben viszont, amikor ez a kép készült, akkor még inkább szőke volt a haja. Szokás szerint szintén egy díjátadón jelent meg ezzel a hajjal.

13. Felkonytolt, szőke

Érdekes, úgy tűnik, felkonytolt hajjal a legtöbbet a kritikusok báljára jár. A 2011-es kritikusok bálján ugyanúgy kontyban jelent meg, mint az idein. A különbség csak annyi, hogy akkor még sokkal szőkébb volt a haja, mint most.

14. Hullámos, barna

Ezt a frizurát is láthattuk már, csak sokkal világosabb, szőkés színben. 2011 tavaszán a szőkéről egészen sötét barnára váltott, ahogy az ezen a képen is látszódik. Itt egyébként éppen a David Letterman show forgatásán van, kivételesen nem valamilyen díjátadón.

15. Xéna

Az egyenes, barna hajára azt mondtuk, hogy talán kicsit mellényúlt vele, de a kanyarban sincs ahhoz képest, amilyen rosszul állt neki a leginkább Xénára, a harcos hercegnőre emlékeztető haj a Napos oldal című filmje egyik New York-i vetítésén.