A Való világ 5 explaymate-je már csak röhög azon, hogy a villa óta nincs pasija. Pedig tudna válogatni, ha akarna, de azt mondja, pont ez a baj: túl sokan próbálkoznak nála. Ő meg inkább elzárkózik, holott már eléggé un egyedül lefeküdni és felkelni. Fix munkája nincs, megmondta, miért.

„Azért nem keresek állandó munkát, mert egyelőre fent tudom tartani magamat az alkalmi dolgokból, fotózásokból, haknikból. Ha lenne fix munkám, akkor sok lehetőségtől elesnék, amiket egyelőre nem szeretnék eldobni magamtól” – fogalmazta meg a Velvetnek a Való világ 5 egyszerű playmate-je, Kovács Diána, hogy miért is nem dolgozik stabilan. Ugyanakkor azt elismeri, nem minden hónap könnyű: télen például kifejezetten kevés helyre hívták.

A szűkösebb időszakokra igyekszik megtakarítani némi pénzt, ami állítása szerint egészen jól is megy neki. „Nem vagyok az a költekezős, vásárolgatós típus. Túlzás nélkül mondom, fogalmam sincs, utoljára mikor vettem magamnak valamit. De persze, odafigyelek, hogy akkor is legyen pénzem, amikor esetleg nincs annyi munka, mert a számlákat ki kell fizetni, enni is kell” – magyarázta kérdésünkre a férfimagazinokról álmodó VV Dya, akit ha kell, szülei kisegítenek anyagilag.

Pasija nincs, VV Fecóval mindent lezártak

Most, hogy felszedett pár kilót, és a tél is véget ért, újra akadnak alkalmi lehetőségei, hívják fotózásokra, hoszteszkedni, és még haknizni is. „Meglepő módon most március, április óta megint hívnak diszkókba közönségtalálkozókra, nagyon örülök is neki” –mondta az egykori valóvilágos, aki több friss fotót is feltöltött magáról a Facebookra, egyebek mellett olyanokat is, amiken ördögjelmezben pózol. „Ezek egyrészt magáncélra készültek a fotósnak, másrészt egy külföldi ruhakölcsönző számára fotózta” – beszélt a képekről.

A 26 éves ipszilonos lánynak a valóvilág óta nincs párkapcsolata, pedig jelentkező akadna bőséggel. „Szerintem pont az a problémám, hogy túl sokan bombáznak levelekkel, meg túl sokan próbálkoznak, és szerintem átfordult bennem ez a dolog, és inkább már elzárkózok a férfiak elől” – beszélt a magánéletéről VV Dya, és hozzátette, most már azért vágyna valakire. „Most már minden nap egyedül fekszem, kelek, és  tényleg jó lenne már egy társ, de amíg nincs meg, addig a karrieremre koncentrálok" – mondta a realityceleb.

nagy volt szerelméről, VV Fecóról nem beszélt túl sokat, mindössze annyit mondott, a hetekben pont került a szerelmi huzavona végére. A lezárás VV Dya elmondása szerint kiábrándító volt, ő így fogalmazott. "Eléggé csúnya lezárása lett, és én ha lehet, nem is szeretnék már róla hallani sem." A részletekbe nem kívánt belemenni, de hozzátette, nagyot csalódott a férfiban. A történtekről VV Fecót is szerettük volna megkérdezni, ám a cikk megjelenéséig nem értük el.