Az erős szél mellett az esővel is meg kellett küzdeniük a BAFTA brit tévés gála vendégeinek vasárnap este Londonban. Az este fő attrakcióját is a londoni időjárás biztosította: Millie Mackintosh realityszereplő erősen felhasított ruháját felkapta a szél, de megúszta nagyobb villantás nélkül.

Már az érkezésnél ellopta a figyelmet a vasárnap megrendezett Bafta tévés díjátadón (a britek Emmyje) a Made in Chelsea című álreality szexi szereplője, Millie Mackintosh, írja a Daily Mail. A Professor Green nevű rapper 23 éves barátnője hosszú, fekete, magasan sliccelt ruhában érkezett az eseményre, amire, jó celebhez illően, nagyon készült: hosszú órákat töltött a fodrászánál és a sminkesénél, és készülődéséről rendre posztolt is képeket a Twitterre.

„Imádom a hajamat és a sminkemet is, nem hiszem el, hogy esik!” – panaszkodott a Twitteren Mackintosh, akinek a legnagyobb problémát végül mégsem az eső, hanem a szél jelentette. A vörös szőnyeges bevonulásnál fellebbent a ruhája, comba töve és lábai pedig fedetlenül maradtak néhány pillanatra, mire Mackintosh a ruha után kapott; és leszorította a lábához. Az álreality-celeb persze az incidensről is beszámolt a Twitteren. „Eső és szél + erősen hasított ruha = ruházati baleset!” – írta, de nem szitkozódott, nem lenne meglepő, ha szándékos akció lett volna, mert hát mégis a vörös szőnyeges villantás az új szexvideó.

Nem ő volt az egyetlen résztvevő, akinek a bevonulás során harcolnia kellett a zord időjárással: a hosszú ruhát viselő brit celebek mindegyikének gondot jelentett az erős szél, de olyan is akadt, akire a saját stólája támadt rá, másnak pedig a hajával kellett küzdenie. A Made in Chelsea álreality, amiben Mackintosh is játszik, megkapta a Legjobb valóságshow, illetve megrendezett valóságshow-nak járó díjat, így legalább alapos oka volt Mackintosh-nak egy újabb Twitter-posztra.