Mivel egy csomó híresség hasonlít egymásra nagyon, egyre biztosabbak vagyunk abban, hogy Hollywoodban tényleg van egy gyártósor, ahonnan sorra potyognak le a celebklónok. Az alábbi válogatásunkban rácsodálkozhat, hogy Demi Moore-nak két (nála sokkal szebb és sajnos nem igazi) húga is van, megtudhatja, hogy akár Elizabeth Hurley is rendezhette volna a Bombák földjén-t mert annyira hasonlít Kathryn Bigelow-ra, illetve hogy Penelope Cruz a mostani férje helyett mást is választhatott volna.

William H. Macy + Thomas Hayden Church

A mostanában a Shameless című sorozatban játszó William H. Macy mintha elfeledett ikertestvére lenne a szintén színész Thomas Hayden Church-nek, aki a Pókember 3-ban volt az egyik főgonosz.

Demi Moore + Jennifer Connelly + Rooney Mara

A Requiem egy álomért című filmből ismert Jennifer Connelly és a szintén színésznő Rooney Mara szerintünk eltitkolja, hogy ők ketten vérrokonok – azon belül is egypetéjű ikrek – Demi Moore pedig az idősebb nővérük. Ha nem rémlene Rooney Mara: ő alakította Lisbeth Salandert a Tetovált lány amerikai remake-jében, és ő játszotta Mark Zuckerberg csaját a Közösségi hálóban.

Erinn Hayes + Minka Kelly + Leighton Meester

Talán a fenti három színésznő közti hasonlóság a legszembetűnőbb. Az itthon viszonylag ismeretlen sorozatszínésznő Erinn Hayes, Minka Kelly és a Gossip girlből ismert Leighton Meester felmenői közt tuti van valami kapocs, és azon sem csodálkoznánk, ha kiderülne, hogy mindhármunknak ugyanazok a szüleik.

Elizabeth Hurley + Kathryn Bigelow

A fenti párosból egyértelműen Elizabeth Hurley a győztes, mert bármennyire is hasonlít rá a Bombák földjén Oscar-díjas rendezője, Kathryn Bigelow, nem ő örökölte a képzeletbeli jó géneket.

Javier Bardem + Jeffrey Dean Morgan

Ha eddig nem ismerte volna Az örzőkben, vagy A Grace klinikkában játszó Jeffrey Dean Morgant (jobb oldalon), mostmár tudhatja, hogy ő a szegényember Javier Bardem-je, csak Morgannek nem jutott még egy Penelope Cruz.

Cindy Crawford + Letizia hercegné

Cindy Crawford védjegyét, a szája feletti szemölcsöt leszámítva, Letizia Ortiz Rocasolano, spanyol királyi hercegné ezen a fotón kiköpött mása a modellnek. Egyébként ő királyi fensége Letizia, Asztúria, Gerona és Viana hercegnéje, Mountblanc hercegnéje, Cervera grófnéja és Balaguer Ladyje is, ha nem tudta volna.

Mila Kunis + Sarah Hyland

A többször is legszexibbé választott Mila Kunis már nem csak azért nem lehet nyugodt, mert idén a Maxim szerint Miley Cyrus lett a legszexibb, hanem mert már egyre ismertebb a Modren Familyben játszó Sarah Hyland, aki borzasztóan hasonlít Ashton Kutcher nőjére.

Josh Duhamel + Timothy Olyphant

Josh Duhamel színész nem szerepeiről, hanem leginkább arról ismert, hogy ő az énekesnő, Fergie férje, Timothy Olyphant pedig arról, hogy haosnlít Josh Duhamelre. Olyphant egyébként játszott már jópár filmben, de egyik sem hagyott túl mély nyomot bennünk.

Olivia Munn + Aubrey Plaza

Még mielőtt azt hinné, hogy a fenti két fotón ugyanazt a nőt látja két különböző ruhában, ki kell ábrándítanunk, ugyanis Olivia Munn és a négy évvel fiatalabb Aubrey Plaza két különböző ember. Viszont mindketten színésznők, és mindketten tisztában vannak azzal, hogy rettenetesen hasonlítanak a másikra.