Vannak nők, akik nem elég híresek, de a dekoltázsuk azzá teheti őket. És vannak olyanok is, akik annyira híresek, hogy három pixelnyi dekoltázsuk is érdekes. Mindkét csoport képviseltette magát nyilvános eseményeken a héten, meg is mutatjuk.

Vannak emberek, akik akkora sztárok, hogy ha csak a mellük pereme lóg ki, már arra is ugrik a világ – gondoljanak csak Cindy Crawfordra vagy Emma Watsonra az utóbbi napokból. És vannak a B-Zs kategóriás celebek, akik teli torokból villantanak mindenféle celebpartin, de fájdalom, a kutya sem érdeklődik irántuk.

Hát igazságot a (többé-kevésbé) nóném celebek dekoltázsának! Ezen a héten rengeteg tévés és filmes bulit rendeztek, mi megszűrtük a fenti versenykiírásnak megfelelő képeket, és alábbi galériánkban önök elé tárjuk. A legismertebb nő talán Cobie Smulders, aki Robin Scherbatskyt alakítja a How I met your mother (Így jártam anyátokkal) című sorozatban, illetve csak alakította, mert pont most lett vége. Ha nem érdekli az egyes művésznők ismeretlen mivolta, vagy már ezt a szöveget sem nagyon olvasta el, gratulálunk, kattintson csak bátran.