A tizenhét éves amerikai lánynak nyilván nagyon érik már a befutás, de valószínűleg megvárják vele, amíg novemberben legalább a tizennyolcat betölti. A legfontosabb, amit tudni érdemes róla, hogy a Kardashian-lányok mostohatestvére, így felbukkant egy-egy epizódjában is a reality műsoruknak. Nézze meg a galériát, hogy milyen bikinis képeket töltött fel! A lábfétisesek hatalmas előnyben!

A legemlékezetesebb reality pillanata talán az volt, amikor Kim Kardashian irigykedve nézte, hogy milyen jó segge van a húgának, aki a nyelvét öltögetve próbált kibújni a helyzetből. Bár érvényes modell szerződése egyelőre még nincs, többször szerepelt már kifutón és természetesen gyakran tűnik fel egy-egy rendezvényen is.

A fiatal lány egyébként először a Paper magazinban bukkant fel Kylie nevű testvérével. Azóta szerepelt az OK! magazinban és a Teen Vogue-ban is, a Seventeen magazin pedig 2011-ben az év stílus nagyköveteinek választotta Jennert a testvérével. Idén aztán a PacSun nevű, női ruhákat áruló márkával elindítottak egy saját tervezésű termékvonalat.

Az Intagramján egyébként előszeretettel posztol képet a lábairól, egy-egy fotózásról, amiken többnyire bikiniben látható, és nyilván nagyon büszke a fenekére. Ezenkívül pedig azt csinálja, mint mindenki: ételfotókkal és cuki állatos képekkel árasztja el az internetet. A legutóbbi bejegyzésekből az derült ki, hogy nemrég érkezett vissza Amerikába Görögországból.

Tehát senki ne lepődjön meg, ha egyszer majd ez a lány fogja átvenni a stafétát a Kardashian-testvérektől. Ahogy nemrég bemutattuk, érik Amerikában a következő celeb generációváltás, a startvonalnál ácsorog Ireland Baldwin, Kim Basingerék lánya, Loudes, Madonna lánya, Willow Smith, Will Smithsék lánya, és Michael Jackson 15 éves lánya, Paris Jackson is.