Hátat és mellközt villantanak a celebnők Cannes-ban - van, akinél ez örömteli, Jane Fondánál nagyon nem. Ismét összegyűjtöttük a legérdekesebb friss képeket a filmfesztiválról, megnézheti például a hosszasan smároló Nicole Kidmant és a feldúsult dekoltázsú Paris Hiltont is.

Cannes-ban nem állt meg az élet: múlt héten már több alkalommal megmutattuk, mi történik a hírességek körül, és ezen a héten sem adjuk fel. A filmfesztiválon egymást érik a bemutatók és a sajtóesemények, illetve a zártkörű partik, úgyhogy bőven lehet nézegetni szép nőket és tökéletes, vagy elrontott ruhaválasztásokat.

Ma eddig az átlátszó csipkeruhában pompázó Dita von Teese-t és a rémisztő mezítlábbal szaladgáló Liv Tylert ajánlottuk figyelmükbe – ők tehát nem szerepelnek a galériában. Láthatja viszont Paris Hilton jelentős dekoltázsát, Nicole Kidman kamaszlányos, hosszú enyelgését a férjével, illetve Jane Fonda hátát, amit egyáltalán nem kellett volna megmutatnia, de hát ilyen az élet. Nézelődjön galériánkban, nem fogja megbánni.