Sorra készülnek a képek, amint Heidi Klum és testőrszerelme minden létező pózban bújnak. A gerle-üzemmódban létező pár a kölyköket sem hagyja ki a romantikából, őket láthatólag nem zavarja a szaladgálásban anyjuk hormonjainak zakatolása.

Amint azt a Velvet beépített embere Santa Monicából jelentette, Heidi Klum épp kaliforniában forgat valamit (és unja baromira). A szigorú férfi/nő azonban mást már nem un ennyire: jelenlegi hapsiját és testőrét, Martin Kirstent az utolsó csöppig kiélvezi.

Az ilyen pillanatokat a lesifotósok is pazarul megörökítik. Így láthatják önök is az alábbi képgyűjteményben, amint Klum és Kirsten május 19-én elmentek túrázni a Malibu fölötti dombokra. Aztán hogy is végződhetne szebben egy ilyen túra, minthogy az ember leereszkedik az óceánpartra, és strandol egy orbitálisat. Közben persze tomboltak a hormonok, az újdonsült párról csomó fotó készült, amint bújnak és ölelkeznek.

Egy nappal korábban se szégyellték szerelmüket, egy lurkó-kupa kaliberű focimeccs közben és után nyálaskodtak. Május 11-ről pedig olyan képek készültek, amikor elmentek egy nagyot bringázni Malibuban, majd fagyiztak és – mi meglepő! – megint ölelkeztek egy sort.

Klum tavaly január 21-én szakított férjével és gyermekei apjával, Seallel. Csakhamar összejött testőrével, akivel azóta is stabilan együtt vannak.