Bálint Antónia belebukta a megtakarításait abba, hogy a semmiből akart sok pénzt. Mellette már megint ködös magánéleti problémái vannak, hiszen egy húsz évvel ezelőtti ügyet adott el új könyvének megjelenése alkalmából.

Tudja valaki, hogy mostanában mivel tölti idejét Bálint Antónia? Mert azon kívül, hogy pereskedik lánya apjával, néha szexi fotókat készít magáról, és megturnéztatja kicsit különleges szoptatási szokásait, tényleg alig tudtunk arról valamit, hogy miben képzeli el az ideális megélhetést. Hát most aztán megtudtuk: mint mindenki, aki nem akar különösebben dolgozni, ő is belekezdett egy jó kis multi-level marketingbe. Ennyi már bőven elég a hét lúzere címhez nálunk.

Na most a hálózatépítős bulik egyik alapelve  az, hogy ne szálljunk be. Vagy ha mégis, akkor legalább próbáljunk meg az elején, és akkor akár egy Kósa L. Adolféhoz hasonló megakarriert is befuthatunk a soha nem hallott márjákú vitaminokkal és a titokzatos összetételű egészségőrző szerekkel. Ezek közül nem tartott be úgy látszik egyet sem Bálint Antónia, aki ügyesen arra költötte a megtakarítását, hogy a Organic Mission Zrt. és jogutódja, az OrgFood Products Zrt. kötvényeiből vásároljon. Utána világrengető módon érkezett a hír: a cég jogosulatlanul bocsátott ki kötvényeket, mivel nem rendelkeztek az ehhez szükséges PSZÁF-engedéllyel.

Bálint Antónia be is bukta a pénzét, és nyilván az összes olyan ember is, aki hitt abban, hogy azzal, hogy állandóan zaklatjuk a baráti körünket a világ legegészségesebb és persze forradalmian új termékeivel, majd biztosíthatják a megélhetésüket.

Az egykori szépségkirálynőnek nem csak csodás üzleti válallkozásaival vannak gondjai, hanem a környezetével is, akik állandóan rosszat akarnak neki. Alig több mint egy hete merült fel, hogy Bálint 19 évesen annyira szerelmes volt Pintácsi Szandi mostani férjébe, Bogdán Csabába, hogy még terhes is volt tőle.  „Három évig tartó kapcsolat volt, együtt is éltünk. Persze voltak hullámvölgyek, kétszer szakítottunk is, végül én küldtem el őt. Nekem ő volt az első nagy szerelmem, össze akartunk házasodni, terhes is lettem tőle, de elveszítettem a babát. Emlékszem, miután szakítottam Csabával, még hónapokig szeretett volna visszakapni. Felhívott, hogy menjek el egy zenekari próbára. Akkoriban ő már Szandi zenekarában volt gitáros, és mesélte nekem, hogy Szandi nagyon aranyos kislány. De a fellépésre nem mentem el, Csaba pedig lemondott rólam, és elvarázsolta Szandit” – mondta a Blikknek Bálint, aki természetesen nem csak úgy elmondta a történetet, hanem felhívta rá a figyelmet, hogy ez bizony benne lesz a hamarosan megjelenő könyvében.

Az egy dolog, hogy a minden bizonnyal nagyon izgalmas könyvében hirtelen fontosnak tartja lerántani a leplet egy 20 éves történetről, de a legszebb az az egészben, hogy utána még ő háborodik fel azon, hogy szerinte a Bogdán házaspár nem mondja el az igazságot: „Sikerült egy csomó ember ellenszenvét kivívni azzal, hogy hallgatnak az igazságról. És ez fáj a legjobban, kedves Szandi házaspár. Miattatok kerültem ebbe a méltatlan helyzetbe, elvárható lett volna, hogy legalább annyit kiírjatok az oldalatokra, hogy bocs, tényleg mi nyilatkoztunk Antóniáról” – üzente a kissé ködös tartalmú Facebook-posztban. Innentől már tényleg nem értjük az egészet, de ez már szinte megszokott Bálint Antónia körül: soha nem tudni, ki támadott, ki mit mondott, és úgy általában azt sem, hogy mégis mit csinál Bálint Antónia?