Az énekesnő ma ünnepli születésnapját, aminek kapcsán egy látványos galériában összegyűjtöttük az elmúlt évek legfontosabb eseményeit. Az ausztrál énekesnő egyáltalán nem öregszik, pont ugyanúgy néz ki egy tíz évvel ezelőtti, mint egy tavalyi fellépésen. Nézegesse a képeket, és merüljön el Kylie Minogue életében!

Az énekesnő ma töltötte be a negyvenötöt, a galériánkban gyorsan, a teljesség igénye nélkül végig is futottunk életének fontosabb állomásain. Az énekesnő, aki a színészkedésbe is belekóstolt, Melbourne-ben született, édesapja könyvelő, anyja pedig táncosnő volt. Két testvére van, Dannii Minogue, aki szintén énekesnőnek állt, és Brendan, aki állítólag operatőrként dolgozik Ausztráliában. Minogue egy sorozatban kezdett egyébként színésznőként, és csak később kanyarodott az éneklés felé. Első slágere, a Loco-Motion a nyolcvanas évek legjobban fogyott kislemeze volt szülőföldjén, és a sikerét sokáig nem tudta aztán megismétleni.

A kisebb-nagyobb hullámvölgyek után végül a 2000-ben megjelent Light Years című albummal lett visszavonhatatlanul világsztár, ami Angliában is hatalmas karriert futott be, bár az Egyesült Államokba egyelőre még nem sikerült betörnie vele. Erre sem kellett viszont sokat várnia, a nyolcadik, Fever című albumával Grammy-díjat nyert, és felkerült az amerikai Billboard-lista harmadik helyére. Az albumról szereplő Can't Get You Out of My Head című száma pedig bekerült a legjobb tízbe, amire az első slágere, a Loco-Motion óta nem volt példa. Ezután már csak kisebb sikereket érkeztek, de Minogue azóta se veszítette el szexszimbólum státusát.

Természetesen Kylie Minogue-t sem kerülték el a különböző csapások. 2005-ben bejelentették, hogy az énekesnőnél mellrákot diagnosztizáltak, úgyhogy egy műtét után kemény kemoterápiába kellett kezdeni. Emiatt vissza is vonult egy időre Ausztráliába pihenni. Az akkori barátja, a színész Olivier Martinez pedig állítólag nem bírt magával, megcsalta az énekesnőt, aki felépülése után ki is adta az útját. Azóta Minogue egy fiatalabb spanyol modellel tölti az idejét, aki mellett ugyan gyakran titkárnőnek érzi magát, mert a férfi nehezen tanul meg angolul, viszont változatlanul együtt vannak, sőt egy időben a házasság is szóba került már.