Megnéztük, milyenek voltak a nagyobb és kisebb rendezvények, celebbulik vagy divatshow-helyszínek a Cannes-i filmfesztiválon - önnek már csak annyi dolga van, hogy elindítsa a zenét, hátradőljön, és végigkattintsa képeinket. A teljes illúzió kedvéért néha szembe is vakuzhatja magát telefonnal.

Volt már celebpartin? Hát Cannes-ban? És szeretne? Alábbi galériánk segítségével megnézheti, milyen is az. Elvisszük a legfényűzőbb, vagy éppen lazább bulikba, hogy tájékozódhasson, mit esznek és isznak a sztárok, milyen zenére mulatnak – na jó, ezt csak egy helyen sikerült kideríteni, mint a galériában is látni fogják, ott dj Diplo szettezett, aki például ilyen.

Az ő művészete helyett a galériához inkább ezt, ezt, vagy ezt a dalt ajánljuk. A képekből mindenki vonja le saját konklúzióját, nekünk speciel azt sikerült, hogy a celebek iszonyú sokat ihatnak, és sehol nem hallanak normális zenét.

Update: köszönjük olvasóinknak a rejtély megfejtését, a galéria vége felé látható kakasinvázió, mint írták, a Monclerre utal.