Az egyik legjobb internetes összeesküvés-elmélet, hogy Kristen Stewart valójában leszbikus, csak eddig nem volt barátnője, de a színésznő annyiszor mondja más nőkre, hogy bejönnek neki, hogy sok helyen elültette a gyanút, hogy igazából a saját neméhez vonzódik. Most, hogy szakított a pasijával, ideje újra elővenni a témát, és összeszedni, milyen nőkkel lenne együtt szívesen Kristen Stewart.

Az Alkonyat-filmekből ismert színésznő, Kristen Stewart az elmúlt években annyi helyen nyilatkozta, hogy bizonyos nők nagyon bejönnek neki, hogy mostanra több tematikus blog is azzal foglalkozik, hogy a színésznő valójában leszbikus, csak eddig nem volt homoszexuális kapcsolata.

Az egyik blogon azt gyűjtik össze, hogy Kristen Stewart mennyire slamposan, már-már férfiasan szokott sokszor kinézni, és mennyire nem öltözködik nőiesen, egy másikon pedig viccesnek szánt leszbi csajozós szövegeket írogatnak a színésznőről készült képekre.

Most, hogy úgy tűnik, Kristen Stewart és a pasija, Robert Pattinson végleg szakítottak, ideje összeszedni a Buzzfeed nyomán, hogy milyen nőkre mozdult rá az elmúlt években Stewart, vagy kikre mondta azt, hogy nagyon bejönnek neki.

Natalie Portman

Stewart az Alkonyat - Hajnalhasadás című film apropóján adott interjúi egyikében Natalie Portmant nevezte meg, amikor azt kérdezték tőle, mondjon egy színészt vagy színésznőt, aki nagyon bejön neki. Viszonylag rövid hezitálás után vágta rá Portman nevét, akiért egészen fiatal kora óta van odáig, azóta rajong érte, amióta látta a Leon, a profiban.

Rózsaszín Power Ranger

Ugyanebben az interjúban Stewart megemlíti, hogy természetesen a rózsaszín Power Rangert alakító Amy Jo Johnson is azok között a nők között van, akik bejönnek neki. Nálunk a Power Ranger nem volt akkora kultsorozat, mint a tengerentúlon, de a rózsaszín Power Rangernek állítólag nagyon komoly női rajongótábora van, és sok nő és férfi számára is álomnőnek számított a 90-es évek elején.

Amy Adams

Amy Adamsszel az Úton című film forgatása közben került közelebbi kapcsolatba, nyilván, mert együtt játszottak a filmben. A forgatás után azt mondta, nagyon bejön neki Adams, egészen odáig van érte. “Ember, Amy Adams, ő a kedvenc színésznőm. Totálisan rá vagyok indulva, mert együtt dolgoztunk, nagyszerű színésznő” - mondta a W magazinnak kolléganőjéről.

Charlize Theron

A legkomolyabb vicckapcsolat eddig Charlize Theron és Kristen Stewart között alakult ki a listában szereplő nők közül. Kettejük esetében ugyanis nemcsak Stewart nyilatkozott úgy, hogy mennyire bejön neki Theron, meg hasonlók, hanem Theron is arról beszélt, hogy mennyire jó nő Kristen Stewart. A fenti videóban pedig kvázi randira hívja Stewartot egy beszélgetés során, a vicces rész 0:55-től látható. A két színésznő a Hófehér és a vadász című filmben játszott együtt, és hát, annyira egymásra hangolódtak, hogy az egymásról szóló nyilatkozataikból még vicces romantikus számot is össze tudtak vágni.

Kirsten Dunst

A két színésznő az Úton forgatása alatt ismerkedett meg, és köztük ugyan verbálisan egyelőre nem nyilvánult meg, hogy mennyire bejönnek egymásnak, de a közös képeik alapján egyértelműnek tűnik, hogy akár lehetne is köztük valami.

Kivel járjon?