Ha önnek nem tűnt volna fel eddig, most szólunk, hogy Brad Pitt már évek óta nem vállal szexjeleneteket, ugyanis Angelina Jolie-val ezzel fejezik ki egymás iránti tiszteletüket. Utóbbit a színész mondta el nemrég az Esquire magazinnak. Utánajártunk, hogy a színésznek eddig hány filmben kellett ágyba bújnia kolléganőivel, és meglepően keveset találtunk. A hat filmből egyben a nője volt partnere, a legutolsóban pedig még csak nem is volt nagyon konkrét szex. Most pedig elkezdhet szomorkodni, hogy többet nem látja majd Pittet az alábbi videókhoz hasonló jelenetekben, de a végére rá fog jönni, hogy ez nem is biztos hogy baj.

Thelma és Louise

Brad Pitt nem kapott túl nagy szerepet az 1991-es Thelma és Louise-ban, de legalább jól levetkőzik benne és lefekszik egy útszéli motelben Geena Davisszel, aki a filmben Thelmát alakította. Sajnos nem találtunk olyan videót, amely alá valamelyik rajongó ne töltött volna fel egy szerinte odaillő zenét, ezért ha érdekli, hogy hogy szereti Pitt Geena Davist, vagy némítsa le a videót, vagy szenvedje végig a zenét.

Szenvedélyek viharában

Az Oscar-díjas Szenvedélyek viharában című filmben Pitt partnere Julia Ormond volt, szexjelenetük pedig pont olyan, mint a film címe. Kicsit giccses, kicsit rozsdabarna, megható zenével, lassú maszatolással és hajdobálással.

Ha eljön Joe Black

A Ha eljön Joe Blackben Pitt újra együtt szerepelt Anthony Hopkinsszal, de szerencsére ebben sem vele, hanem a filmben a lányát alakító Claire Forlanival bújt ágyba. A szexjelenetről csak egy olyan videót találtunk, ami alá a lelkes rajongó bevágta Hopkins egyik monológját a filmből, de ha ez nem zavarja, nézze meg hogy gabalyodik egymásba a két színész.

Trója

Brad Pittnek ez az utolsó olyan filmje, amiben nem Angelina Jolie-val szexel, és amiben megnézhetjük a színész kerek fenekét. A Trója című filmben Pitt volt Akhilleusz, aki a Briszéiszt alakító Rose Byrne-nel fetrengett egy sort.

Mr. és Mrs. Smith

Pitt és Jolie a Mr. és Mrs. Smith forgatásán jött össze, de nem tudni, hogy a fenti szexjelenet miatt mozdultak-e egymásra annyira, hogy azóta is együtt vannak és népes családot alapítottak. A szexjelenet nagyon vad, izgalmas és némiképp erőszakos akart lenni, amiben egy viccesnek szánt pofon is elcsattan. Nézze meg és döntse el ön, hogy ez tényleg izgalmas-e, vagy inkább kínos.

+1 Benjamin Button különös élete

Szomorú, hogy nem lesz több szexjelenete Pittnek?

Brad Pitt és Angelina Jolie már bőven együtt voltak, mikor a színész eljátszotta a fiatalodó Benjamin Buttont, vagyis fogadalmuk alapján már ebben sem vállalt szexjelenetet. Persze attól még volt egy kis maszatolás ebben a filmben is Cate Blanchettel, illetve összefeküdt még Tilda Swintonnal is, de abból meg tényleg nem mutattak semmit. Minket nem biztos, hogy rosszul érint majd, ha nem látjuk többet Pitt meztelen fenekét, vagy azt, ahogykülönöző színésznők fülébe liheg, de a kérdés inkább az, hogy ön szomorú lenne-e emiatt.