Korának megfelelően ráncos Diane Keaton, alkatát azonban annak ellenére sikerült megőriznie, hogy már elmúlt 67. Ugyanez igaz a 75 éves Jane Fondára, a 71 éves Barbra Streisandra, sőt, még a 80 éves Kim Novakra is.

A többszörös Oscar- és Golden Globe-díjas Diane Keaton szerencsés alkat: bár 67 éves elmúlt, még mindig formában tartja magát, igaz, súlyára karriere kezdete óta nagyon figyel (aminek az lett az eredménye, hogy öt évig bulimiás volt). Arca pont annyira ráncos, amennyire a természet azzá alakította, plasztikai kezelésen ugyanis nem vett részt, még. Nem a 67 éves színésznő az egyetlen, aki korához képest jól tartja magát: igaz ez a 80 éves amerikai színésznőre, Kim Novakra is. A mellrákon átesett színésznőt magával ragadta a fiatalságkultusz, az elmúlt tíz évben számtalan plasztikai műtétet végeztetett az arcán, de minek.

A 72 éves Faye Dunawayt februárban a Vanity Fair buliján fotózták le napszemüvegben, fekete ruhában és balerina cipőben, amiben korához képest egészen jól nézett ki. Nincs elhízva, ugyanakkor a közeli fotókon jól látszik, hogy arcát erősen botoxozták, száját pedig feltöltötték. Aztán ott van a 75 éves Jane Fonda, aki színészi pályafutása előtt modellkedett is, kétszer a Vogue címlapjára is felkerült. Fonda a Cannes-i Filmfesztiválon is feltűnt, galériánkban őt is megtalálja, akárcsak a pucsításban gyakorlott Sharon Stone-t, a Melrose Place egykori szereplőjét, Lisa Rinnát, Barbra Streisand énekesnőt, a szépen öregedő Meryl Streepet, a Catherine Deneuve francia színésznőt, valamint a stabilan szép Kristin Scott Thomast is.