Mindkét szépnő New Yorkban gálázott múlt éjjel, és egyaránt gyönyörűek voltak. Mutatunk róluk jó sok képet, aztán mondja el a véleményét: ki nyerte meg a tegnap estét?

Nem sokkal azután, hogy a Cannes-i Filmfesztiválon tartottak egy amfAR gálát (itt írt róla a Velvet, itt a Dívány), rendeztek egy hasonlót New Yorkban is, biztos azoknak, akik nem tudtak elmenni az előzőre. Itt, az Inspiration Galán is volt divatbemutató, szép ruhás celebnők, és minden befolyt összeg jótékonysági célra ment – HIV- és AIDS-gyógyszerek fejlesztésére, kutatásra és a betegek életének jobbá tételére. (Amúgy rendszeresen tartanak ilyen esteket, ahol kitüntetik azokat, akik kiemelkedő eredményeket érnek el az ezzel kapcsolatos kutatásaikban.)

Díványos húgaink bővebben is meg fognak emlékezni az érdeklődésre számot tartó szettekről, mi alábbi galériánkkal szeretnénk betekintést nyújtani a celebbuliba. A nyitókép nem véletlen: míg Palvin Barbara a Cometen válaszolgatott kérdéseinkre, Mihalik Rejtező Enikő New Yorkban ragyogott, nem is kicsit. Kérdésünk csak az: ő volt-e a legjobb nő mind közül? Figyelmesen nézze végig galériánkat, aztán voksoljon szíve szerint!

Ki volt a jobb?

És akkor íme a lehetőség, hogy véleményt nyilvánítson: a galériánkban lehetőségeinkhez mérten alaposan összehasonlítottuk Mihalik Enikőt és Ireland Baldwint, szóval a döntés önre hárul: a magyar modell izgalmas megjelenését tartja megnyerőbbnek, vagy a celeblány viszonylag uncsi, de legalább dekoltázskipakolós szép ruháját? Kattintson!