A brazil származású modell 2003 óta egy ráncot sem tudott növeszteni az arcán, és mindene csak egyre szebb. Nehéz eldönteni, hogy Adriana Lima időgépet szerzett, vagy otthon rendszeresen formalinban ázik, hogy ugyanúgy nézzen ki, mint tíz évvel ezelőtt.

Természetesen nem szoktunk meglepődni azon, ha egy modell több év, sőt évtized után is jól tartja magát, hisz ez a munkája. Az viszont valahol tényleg megdöbbentő, ha egy nő tíz év alatt sem öregszik semmit, sőt egyre csak szebb. Pontosan ilyen Adriana Lima, aki 2003-hoz képest az égvilágon semmit nem változott, pedig férjhez ment, és már két gyereke is született azóta.

Persze egyszer Adriana Lima életében is előfordult, hogy egy kicsit ronda volt, méghozzá annyira, hogy sokáig el sem hittük, hogy ő szerepel ezen a fotón. De rossz napja mindenkinek lehet, még a Victoria's Secret modelljének is, akinek még az egyetlen előnytelen fotója ellenére is tökéletes alakja, bőre, haja, körme és mindene van.

A brazil modell még a 90-es évek végén robbant be a szakmába, miután megnyerte a Ford egyik brazil, modellkereső versenyét. Azonnal New Yorkba költözött, leszerződött az Elite Model ügynökséghez és hirtelen minden magazinban ő lehgetett látni. Lima ezután a Victoria's Secret angyala lett, 2012-ben pedig már a negyedik legtöbbet kereső modell volt. Adriana Lima nem mellékesen egyébként nemrég, június 12-én ünnepelte harminckettedik születésnapját, ami tökéletes alkalom arra, hogy megnézzük, mennyit változott az elmúlt tíz évben. Hát semennyit.