Egy pornós oldal megszavaztatta az olvasókat, hogy kiket látnának a színésznők közül a legszívesebben pornófilmben. A győztes korántsem olyan meglepő, a második helyezett viszont már érdekesebb. Emellett feltettek egy-két pornónézési szokásokkal kapcsolatos kérdést is, amiknek szintén közölték az eredményét. Ha kíváncsi, hogy melyik pornóst látnák legszívesebben rendes filmszerepben, erre is megtalálhatja a választ.

A Vivid Entertainment és az XCritic.com közös szavazásán arra jutottak az internetezők, hogy Mila Kunist, a friss Oscar-díjas Jennifer Lawrence-t, és Sofia Vergarát látnák legszívesebben egy pornófilmben. Kunis, akit többször is a világ legjobb nőjének választottak, a szavazatok 38 százalékát vitte el, Lawrence, aki az előző hasonló szavazást megnyerte, ezúttal 23 százalékkal a második helyre szorult. A negyvenéves Sofia Vergara a szavazatok 15 százalékával harmadik lett. A listán többek között szerepelt még a mellműtéten átesett Angelina Jolie és Selena Gomez is.

Ki legyen?

A felmérésből olyan izgalmas dolgok is kiderültek, minthogy csak kábé a férfiak harminc százaléka néz pornót a feleségével, vagy hogy csak a nők 38 százaléka vallotta azt, hogy tud a férje pornónézési szokásairól. Emellett a válaszadók 18 százaléka azt mondta, hogy soha nem nézne a férjével, vagy a feleségével pornót.

Az viszont tényleg érdekes lett, hogy a szavazók 80 százaléka szerint a pornós csajok jobban néznek ki, mint a normális színésznők. A szavazásnál meg is fordították a kérdést, és megszavaztatták, hogy Kayden Krosst látnák legszívesebben egy normális filmben.

Mila Kunist egyébként nemrég választották meg ismét a legszexisebb nőnek az FHM olvasói. Előtte az Esquire magazin szavazásán nyerte el a címet, annak ellenére, hogy egy-két hétköznapi képen meglehetősen kiábrándítóan nézett ki. Itt a lehetőség, válassza meg ön, hogy kit látna legszívesebben pornófilmben! Tényleg Mila Kunis lenne a legmegfelelőbb választás? Vagy legyen a Maxim szavazásának friss győztese, Miley Cyrus inkább? Esetleg az idősebb színésznők közül szerepeljen Jennifer Lopez? Sharon Stone is végre valóra válthatna néhány álmot!