Egy 21 éves topmodell, Emily Ratajkowski pózolhat pucéran Justin Timberlake legújabb borítóján, de ezt sem a modell, sem a zenész nem erősítették meg. Viszont pont olyan pózban látható a modell a képen, mint John Urbano egy róla készített képén. A hasonlóság tagadhatatlan.

Hivatalosan nem erősítették meg sehol, de nagyon úgy néz ki, hogy Justin Timberlake új kislemeze borítójára nemcsak egy akármilyen meztelen nő képét rakatta, hanem a 21 éves topmodellét, Emily Ratajkowskiét.

A borítón látható nőalak ugyanis elképesztő módon hasonlít annak a sorozatnak az egyik képére, amit John Urbano készített Ratajkowskiról, és ami a saját fotóit összegyűjtő könyvben, a John Urbano 1-ben jelent meg róla. Ha egy kicsit megvágjuk Urbano képét pont olyan fotót kapunk, mint amilyen Timberlake borítóján van, a nő alakja, a haja szinte tökéletesen megegyezik.

A különös egyezést az Egotastic egyik olvasója vette észre, és valóban, annak ellenére kijelenthető, hogy Ratajkowski van a képen, hogy erről hivatalos nyilatkozat nem érkezett mindeddig.

A modell ugyan valóban hibátlan testű, de lehet, hogy nem ő volt a tökéletes választás Timberlake-nek. Nemrég ugyanis már kapott egy könnyűzenei kapcsolódási pontot azzal, hogy ő volt az egyik meztelen lány az év legcsöcsösebb klipjében. Ráadásul ő szerepel a legtöbbet a videóban.

Ratajkowski egyébként egy kifejezetten sokat vetkőző modell, nemcsak Urbano készített róla meztelen sorozatot, de a Treats magazinban is volt már teljesen pucéran, és amennyire a magazin engedte, a GQ-nak is levetkőzött. A legutóbb pedig a Galore magazin kedvéért szaladgált pucéron egy mezőn.

Ön szerint ő van a borítón?

A most 21 éves modell Londonban született, de jelenleg az USA-ban él, amerikai állampolgár. A modellkedés mellett a színészkedéssel is próbálkozik, de egyelőre csak egy játékfilmben kapott szerepet, 13 évesen, és akkor is csak egy kis mellékszerepet.

A modellkarrierjét 14 évesen kezdte, sokáig nem vette borzasztó komolyan, de miután felvették a UCLA-re művészettörténetre, rájött, hogy inkább mégiscsak modellkedni szeretne, úgyhogy egy év után otthagyta az egyetemet.

A szülei művészek, az anyja tanár és író, az apja pedig egy lengyel származású brit festő, az ő hatásukra ment egyetemre, illetve szintén a sokat utazó szülei miatt nagyon sok helyen megfordult már a világban.

A Ford Modelsnél kezdett modellkedni, és már a karrierje elején elég ismert fotósok kezdték fotózni, mint az egyik leghíresebb celebfotósnak számító Tony Duran, vagy Tony Kelly divatfotós, akinek szinte mindig van néhány képe a világ legfontosabb divatlapjaiban.