Balhéval zárult a Szépségkirálynő választás, ugyanis Kocsis Korinna lemondott a Miss Intercontinental címről, és egy Facebookos posztban arról beszélt, hogy folyamatos ellenszélben kellett versenyezni, és utalt arra, hogy nem tisztességes eredmény született. Az élő műsor utáni fogadáson meg sem jelent. A lányokat és a megjelent zsűritagokat kérdeztük arról, hogy milyennek ismerik Kocsis Korinnát, és hogyan érte őket a lány néhány akciója.

"Soha nem találkoztam hasonló esettel, se itthon, se külföldön" – kezdte a Velvetnek Ďulai Zoltán, szépségverseny-szervező veterán, aki tulajdonrésszel is bír a Szépségkirálynőt szervező cégben. "Én régebb óta ismerem Korinnát, hiszen egyszer már versenyzett nálunk, és nagyon jó haverok lettünk. A barátját is ismerem, aki kifejezetten jó haverom. A magam részéről nem tartom helyesnek, amit csinált." Mint mondta, ha az ember elvállal valamit, akkor azt végig kell csinálni eredménytől függetlenül, pláne figyelembe véve azt, hogy az egész csak egy játék. "Kicsit olyan volt nekem, mint amikor valaki hét-nyolc évesen nem nyer meg egy játékot, és akkor összerontja a kártyákat, vagy bármit." Ahhoz szerinte, hogy valaki királynő legyen, nem elég, hogy valaki szép legyen, alázattal kell hozzáállnia a kihívásokhoz.

"Nehéz definiálni, hogy mi a szép. El kell fogadni azt, ahogy a zsűri szavaz. Most így szavazott" – fogalmazott Pantl Péter, a Playboy főszerkesztője, aki szintén a zsűritagok között ült. Szerinte Kocsis Korinna Facebookos posztjával próbálta bebiztosítani magát arra az eshetőségre, ha nem nyerné meg a versenyt. "Ha valaki már a magyarországi versenyen is ilyen nehezen így viseli a kudarcot, akkor mit csinál a világversenyen? Odaáll és azt mondja, ha nincs benne az első tízben, akkor ő ezt nem is érti, és hazamegy?" – folytatta a Velvetnek. Az pedig, hogy azzal gyanúsítják őket, mármint a zsűritagokat, hogy bármilyen érdek szerint szavaztak, leginkább nevetséges. A szavazólapját nyugodtan bárki megnézhetné, vállalja a döntéseit.

A Velvetnek nyilatkozó lányok egytől egyig meglepődtek Kocsis Korinna viselkedésén, de mindannyian többnyire kedvesen beszéltek róla, mintha senkinek semmilyen rossz benyomása nem lett volna vele kapcsolatban. Tímár Brigitta – aki megnyerte a Miss Bikini alversenyt a Szépségkirálynő táborban, és Kocsis Korinna után elnyerte a Miss Intercontinental címet – azt mondta, hogy semmilyen rivalizálás nem volt köztük. "Az elején ugyan voltak klikk, de a végén összeállt a társaság." Olyannyira, hogy arról beszélgettek, hogy szívesen maradtak volna egy héttel tovább is a táborban, hogy bandázzanak egy kicsit. Amiatt viszont szomorú egy kicsit, hogy csak utólag kapta meg a koronát, és nem tudott kimenni az élő műsorban a kifutóra. Nem tudja, hogy Kocsis miért tette, amit tett.

"Mindenki azt várta, hogy biztos lesznek konfliktusok, rivalizálás, de nagyon meglepő volt, hogy ilyesmiről egyáltalán szó sem volt" – mondta Czuczai Natália, a Szépségkirálynő tizenhét éves indulója. Kocsis Korinnát kedves lánynak ismerte meg, mint mondta, neki nagyon tetszett a kisugárzása, abszolút idevaló lánynak tartotta, és semmi negatív élménye nem volt vele kapcsolatban. "Nem látom át ezeket a dolgokat" – reagált a hisztisnek tűnő lány dobására. Czuczai egyébként végig nagyon jól érezte magát, a korát viszont hátránynak érezte. Hasonló élményekről számolt be Ardelean Laura is. "Abszolút kijöttünk a lányokkal. Amikor kiesett a négy lány a tábor alatt, akkor láthatóan még erősebben összekovácsolódott a csapat." Mindketten soproniak, de Kocsissal nem sokat beszélt. Pozitív személyiségnek ismerte meg.