Ha eljön a nyár, akkor sok nő kötelességének érzi, hogy napozni kezdjen, ráadásul nem foltos végeredményt akarnak, hanem teljes barnaságot. E célból teremtették meg a monokinit, amivel a celeblányok és -asszonyok is szívesen élnek. Az már változó, melyikük számít rá, hogy lefotózzák, és melyikük csinál ebből médiaeseményt.

A legfrissebb találat a melleit jó ideig ilyen-olyan úton rejtegető, de mégis azokból élő Kelly Brook. A glammodell adta a döbbentet egy ideig, amikor lekapták, ahogy félmeztelenül napozik a mexikói tengerparton, pedig az ügynek nem sok köze lehetett a véletlenhez.

Akcidentálisan Heidi Klumot, Naomi Campbellt, Cindy Crawfordot, Paris Hiltont és Rihannát (bár nem fullextrában) is láttuk már így, nekik jól állt. Katalin hercegné rangjához nem illik az ilyesmi, de neki is joga van a teljes barnuláshoz, élt is vele, le is fotózták.

Vannak aztán a rendszeresen a mellüket mutogató celebritások. Ilyen Kate Moss, aki boldog-boldogtalan arcába tolja a melleit, vagy Sharon Stone, aki már többet is mutatott ennél. Pamela Anderson se meglepő a listán, ő is szereti előtérbe helyezni a melleit. Az orosz popsztár Nagyejeva Voljanova pedig szabályos sajtóeseményt csinált abból, hogy Hawaii-on félmeztelenül fürdőzött. A galériában egy bónusz magyar monokinit is elrejtettünk!