Általában a nők buknak az egyenruhás férfiakra, azon belül is leginkább a tűzoltókra, de a férfiak is szeretik az egyenruhát a nőkön. De melyik az az egyenruha, ami tényleg szexi lehet egy nőn? Manapság az ápolónők ruhája inkább csak egy fehér hosszúnadrágból és egy fehér pólóból áll, egy hétköznapi rendőrnő ruhája sem indítja be mindenki fantáziáját. Így maradnak a stewardessek, akik még akkor is csinosak, ha nem villantják meg mindenüket. Alábbi válogatásunkban olyan filmrészleteket, vagy videóklipeket nézhet meg, amikben stewardessnek öltözött celebek parádéznak.

Britney Spears - Toxic

Britney Spears máig talán leghallgathatóbb száma a (tíz éves!) Toxic, és ezt nem feltétlenül annak köszönheti, hogy a videóklip nagy részében stewardessnek öltözve énekel, hanem inkább annak, amikor kristályokkal kirakott "meztelen" testtel vonaglik.

Christina Ricci - Pan Am

A 2011 óta futó Pan Am című sorozat fenti részletében biztos sok férfi álmát valósították meg: alkoholtól becsintettett steardessek  – köztük Christina Ricci – vihorásznak a repülőgép ülésein fetrengve. Már csak azzal lehetett volna tetézni, ha elkezdenek párnacsatázni.

Gwyneth Paltrow - Flört a fellegekben

A fim, amiért Gwyneth Paltrow hajlandó volt eljátszani egy igazán buta, igazán szőke nőt. A filmben Paltrow egy ócska kis légitársaság ócska kis stewardesse lesz, ami miatt szerencsére mindent kipakol, amit csak ki lehet, plusz haját is az egekig tupírozza.

Kate Nash - Do-Wah-Doo

Bár Kate Nash angol énekesnő nem az a tipikus bombanő, és videóklipjében még csak nem is a legszexibb stewardess-uniformist hordja, de bekerült válogatásunkba. Méghozzá azért, mert ez a legjobb példa arra, hogy egy konzervatív szabású, zárt légikísérő-ruha is lehet szexi, még akkor is, ha egy teljesen átlagos nő hordja.

Pam Grier - Jackie Brown

Nam, nem hagytuk ki a Jackie Brown című filmet, nem kell aggódnia. Egyértelmű, hogy a Tarantino-műben főszerepet játszó Pam Grier-nek kiemelt helye van válogatásunkban akkor is, ha ma már 64 éves, és már közel sem néz ki olyan jól, mint a filmben.

Julie Hagerty  - Airplane

Julie Hagerty sem fiatal már, de az Airplane című film idején még igenis jónő volt, annak ellenére is, hogy Elaine Dickinson szerepében egy nagyon egyszerű embertt kellett alakítania. Hagerty-nek egyébként ez volt élete első filmszerepe.

Catherine Zeta-Jones - Terminál

Bár Catherine Zeta-Jones nem szerepel olyan sokat a Terminál című filmben, mint Tom Hanks, de válogatásunkból nem hagyhattuk ki, hisz az egyik legszebb színésznőnek mégis csak ez volt az egyik legszexibb szerepe – igen, csak és kizárólag amiatt, mert stewardesst alakít.

+1 Foo Fighters - Learn To Fly

Igen, tudjuk, hogy ez csalás, mert a Foo Fighters fenti klipjében egyetlen női stewardess sem szerepel, mert szinte minden szerepet az együttes tagjai játszottak el. De azt azért valljuk be, hogy Taylor Hawkinst, az együttes dobosát, igenis csinos stewardessé sikerült sminkelni.