Az ismét szőkévé változott Amber Heard egy másfél perces videóban emlékszik vissza gyerekkorára, ahol egy alteregójával csapkodják egymás fenekét, és persze fetrengenek kicsit a földön.

Mi nagyon szeretjük Johnny Depp nőjét, Amber Heardöt, de erről már írtunk is korábban. Épp ezért nem mehetünk el szó mellett a 27 éves színésznő Vs. magazin számára készített videója mellett, amiben a történet szerint a saját alteregójával folytat kifejezetten szexuális töltetű játékokat. Tehát végre itt egy videó, amin Amber Heard csapkodja kicsit Amber Heard seggét, és Amber Heard fetreng kicsit a földön Amber Hearddel. Teszi mindezt szexi fehérneműkben. Az alteregóját persze egy másik nő alakítja, de Heardtől ez sem áll távol, ugyanis bevallottan biszexuális.

A videót a legendás fotós és rendező, Ellen von Unwerth rendezte, aki elmondása szerint nőies erotikát akart bemutatni, Heardöt és játszópajtását pedig pajkos ikerpárként mozgatni, akik néha jóban vannak, néha pedig nem. Az alkotás egy szófán kezdődik, ahol Heard egy naplót tart a kezében. “Ez azt érzékelteti, hogy a gyerekkorára gondol” – magyarázta a Daily Mailnek az Üzenetet von Unwerth. Ezután nagyon kreatívan fekete-fehérben érzékelteti, hogy már emlékekről van szó, megjelenik egy eltört baba is, és egy kis játékos küzdelem az ikertestvérrel. A végére visszatérünk a jelenbe, és már vége is a másfél perces filmnek. Heard azért forgat komolyabb dolgokat is, Harrison Fordd és Liam Hemsworth oldalán tűnik fel hamarosan a Paranoiában, de a Machete Killsben is láthatjuk majd idén. Alig várjuk.