Összekötik a közös latino gyökerek Eva Longoriát és jóképű új csávóját, Ernesto Argüellót. A kubai-nicaraguai építészmérnök nagy emberbarát, szegények lakhatásában nyújt segítséget, és egy asszonykereső valóságshow miatt lett híres Amerikában. A haverok szerint a pár nagyon együtt van, nemrég Párizsban romantikáztak, és áhítattal nézték a francia gótika műremekét.

Ernesto Argüello a következő név, amelyet Eva Longoria kapcsán érdemes megjegyeznünk, ő ugyanis a színésznő új pasija – számolt be Perez Hilton a nagy fordulatról. Párkapcsolatukat a múlt héten jelentették be, azóta egyre több kép kerül előp arról, miként romantikáznak. Legutóbb a texasi Austinban csapatták a bulit egy nagy társasággal, bár a fotón nem látszik köztük különösebb feszültség. A fotót a WhoSayre kirakó Longoria ezért odaírta: "Ernesto Argüello és én nagyon jól éreztük magunkat a régi bandával múlt éjjel Austinban!"

 WhoSay - Photo from Eva Longoria
 

Argüellónak azonban szerencsére van Twittere, és előreugorva az időben ki is rakott egy fényképes posztot. Ezen egy bazi nagy pirospólós hát (Argüello) és egy töpszli lány (Longoria) láthatóak, amint a párizsi Notre-Dame-ban ámuldoznak a támpilléreken és a főhajón. "A párizsi Notre-Dame-ban Eva Longoriával. Megköszönjük Istennek, hogy megtaláltuk egymást!" – áradozott a férfi a Twitteren.

Természetesen a szokásos névtelen források is megszólaltak. Egyikük a párhetes kapcsolat ellenére már 2014-es esküvőt pedzeget, mivel Argüello nem szokott ennyire szerelmes lenni. Márpedig folyton együtt utazgatnak, és a férfi családja is megkedvelte a színésznőt. Argüellóról még elmondta, nagy kujon, amikor szingli, de párkapcsolatban nem ismeri az erkölcstelenséget. Sose csalná meg Longoriát, mélyen vallásos, és persze hasonlóak a kulturális gyökerei, mint a színésznőnek.

Longoria szerint barátságként indult a kapcsolatuk, ami fokozatosan mélyült el – írja a Daily Mail. A friss diplomás Longoriával amúgy tavaly találkoztak a Ready for Love nevű feleségkereső show miatt – ennek a színésznő volt a producere, a férfi pedig az egyik szereplője. Longoria azonban még áprilisban is tagadta, hogy randizgatna Argüellóval. Aztán gyakorlatilag megköszönte a sajtónak, hogy felnyitották a szemét, miszerint ez már több, mint barátság.

Argüello nagy elődje az NBA-s kosaras Tony Parker volt, Longoria második férje. Házasságuk 2011-ben ért véget, Parker a közelmúltban eljegyezte a francia újságírónőt, Axelle Francine-t (Longoria pedig azóta több hapsit is elfogyasztott) – sokak szerint nem is véletlen, hogy épp mostanra időzítette Longoria a nagy önleleplezést.

Ernesto Argüello

Ernesto Argüello 1979. január 26-án született Texasban kubai és nicaraguai menekült szülők gyermekeként. A Wikipedia egy menő miami vállalkozónak írja le, az NBC szerint építészirodája van. A férfi igen jótékony, testvérével üzemeltet egy alapítványt, ami harmadik világbeli szegények lakhatásában segít. Az USA-ban a Ready for Love című asszonykereső realityben vált ismertté. Itt Shandi Finnesseyvel, a korábbi Miss USA-vel és a 2004-es Miss Universe világverseny második helyezettjével jött össze, de a műbalhé nem tartott sokáig. A műsort futtató NBC adatlapja szerint a családot sokra tartó, gyerekeket szerető, de szerelembe addig nem eső férfiről van szó.