Brit sajtóforrások szerint Harry herceg és új barátnője jobban szereti egymást, mint valaha, úgyhogy egyre többen beszélnek akár házasságról is. A pár egyelőre mások esküvőjére jár, most meg is nézheti, Cressida Bonas hogyan nézett ki egy ilyen eseményen júniusban. Elég lazán. Galéria.

Két szőke csaj volt Harry herceggel az egyik barátja júniusi esküvőjén: az exbarátnője, Chelsy Davy, aki Lady Melissa Percy koszorúslánya volt, a másik pedig Cressida Bonas, Harry herceg jelenlegi nője, akivel nagyjából egy éve randizgat. Bonas most sem hazudtolta meg hippi stílusát, hosszú szoknyában, lazán feltűzött hajjal jelent meg. A várt tagadás helyett a források megerősítették, hogy a pár "jobban szereti egymást mint valaha" – írta a Celebbuz.

A 24 éves Cressida Bonas Harry hercegnek a kuzinja, Eugenie herceg által lett bemutatva. "Nem lennék meglepve, ha hozzá menne férjül" – pletykálta a névtelen forrás. "Nagyon szeretetteljesek egymással, amikor a barátaikkal vannak. Csókolóznak, ölelkeznek, és úgy tűnik, fülig szerelmesek. Ugyanolyan humorérzékkel rendelkeznek, egy hullámhosszon vannak. Annyira illenek egymáshoz."

A hírek szerint a korábbi barátnő, Davy (aki eredetileg Zimbabwe-ből származik) azért szakított Harry herceggel, mert nem volt oda a hercegnéskedésért. Vele szemben Bonas egy nagyon színes családból származik, és pontosan tisztában van a felelősséggel, ami ezzel a pozícióval jár. Édesanyja, Lady Mary-Gaye Georgiana Lorna Curzon, aki a hatvanas években szépségével sok férfi fejét elcsavarta, és férjhez is ment egy párszor.

"Cressida nagyon okos, természetes szépség és egyszerűen egy "igazán klassz csaj, akivel lógni lehet" – nyomatékosította a forrás. "Nehéz Harrynek randiznia, de Cressida egy olyan ember, akiben tudja hogy megbízhat."