Bő hat év kihagyás után ismét újult erővel tért vissza a napokban a Backstreet Boys, hogy megint elcsavarja egy rakás nő és lány fejét. Kérdés, hogy a negyvenes szépfiúk mennyire tudták megőrizni a csábos nézéseiket. Az In a World Like This klipjében ott folytatják, ahol a 90-es évek végén abbahagyták. De vajon most nyálasabbak vagy régebben voltak azok?

AJ

AJ nagyon sokat változott az évek során. Régen mindig napszemüveget és kalapot hordott, mostanra viszont elrakta a kalapokat, és elment fodrászhoz. A napszemüveg a biztonság kedvéért azért maradt, de már kevésbé keménycsávós a kiállása.

RégenMost

Brian

Brian a csapat legvisszahúzódóbb tagja, a régi klipekben sem ő volt az, aki a legtöbbször enyelgett a kamerának. A mostaninál sincs ez így, de a szegény ember Brad Pittjének kinéző énekes ahogy öregszik, úgy próbál meg egyre előrébb lépni a klipekben.

RégenMost

Howie

Howie a latino loverből az évek alatt fiatalos nagyvállalati középvezető lett, már ami a kinézetét illeti. A zenekar legsemmitmondóbb tagja, ha lehet, az évek alatt csak tovább szürkült.

RégenMost

Kevin

Kevin szerepe az volt a zenekarban, hogy érte rajongtak a lányrajongók anyukái, hiszen Kevin már akkor negyvennek nézett ki, amikor a többiek még simán gyerekjegyet tudtak volna venni bármire az arcuk alapján. A helyzet mostanra annyit változott, hogy Kevin valószínűleg megállt az öregedésben, a többiek viszont nem, így már nem néz ki nagypapának mellettük.

RégenMost

Nick

A banda igazi szépfiúja, a kölyökképű Nick Carter valószínűleg megcsömörlött a rá kiosztott szereptől. Az új klipben már messze nem próbálja hozni azt a rettentő nyálas figurát, akit éveken át alakított, de azért nem kell félteni, továbbra sem macsó.

RégenMost