Tinédzserkorában azt javasolta édesapja a Jóban Rosszban szereplőjének, hogy idősebb pasit keressen magának, és Szabó Zsófi meg is fogadta az ajánlást. Összegyűjtöttük, kikkel szűrte össze a levet addig, amíg megtalálták egymást a sorozat 46 éves, válófélben lévő producerével, Nagy Tamás Grandéval.

Hétfőn jött a hír: Szabó Gyula 24 éves lánya, Szabó Zsófi és Jóban Rosszban-beli főnöke, Nagy Tamás Grande egy párt alkotnak. A 22 évvel idősebb férfi hivatalosan még házas, de már zajlik a válása, leendő exnejétől pedig már több mint egy éve különél, írja a Blikk. A Jóban Rosszban Betty Tanakisét alakító Szabó Zsófi a lapnak azt mondta, csak néhány hete alakul a kapcsolatuk, a Blikk azonban azt írja, egy ideje már beszélik róluk, hogy együtt vannak. Akárhogy is, a legfontosabb már megtörtént: közös barátjuk, Hajdú Péter áldását adta a kapcsolatukra a Facebookon, sőt, drukkol is.

2011. december - 2012. március

Szabó Zsófinak tinédzserként azt javasolta az édesapja, hogy idősebb férfiakkal kezdjen, aki tud rá vigyázni és törődik vele, és a színésznő ezt meg is fogadta. Mielőtt egy erős húszas különbséggel keresett volna magának párt, beérte egy szűk tízessel Berki Krisztián volt Fradi-vezér személyében. Az azóta már az apaságra készülő Berkivel 2011 telén vállalták fel kapcsolatukat, ami óriási lánggal, egyenpólóval és közös tetoválással indult, majd a téllel együtt véget is ért.

2011. június/július - 2011. december

Berki előtt Balogh Edina levetett milliomosával, Mártha Imre egykori MVM-vezérigazgatóval járt körülbelül fél évig, össze is költöztek, ám közben annyit dolgoztak, hogy nem maradt idejük egymásra, és meghalt a kapcsolatuk. Korát tekintve az Invitelhez igazolt Mártha sem lóg ki a gyűjteményből: kapcsolatuk idején Mártha 36, Szabó Zsófi pedig mindössze 22 éves volt.

2010 őszén TV2-s műsorban kerestek neki párt

Mártha előtt a TV2 viccbe hajló celebes párkereső show-jában, az Édesnégyesben kerestek neki pasit, mert hát pont beleillett a képbe, hiszen akkor már évek óta nem volt senkije, feltéve, hogy nem voltak igazak a korábbi hírek a teniszedzőjéről. A műsorban aztán sikerült egy olyan férfit választania, akiről kiderült, hogy melegpornózott, ám őt később lecserélte egy joghallgatóra. És persze ezzel a sráccal sem történt semmi, két hónappal később már egyáltalán nem beszéltek. Nahát.

És azelőtt

Mivel a TV2 szappanoperájába csak 2009-ben, 19 évesen került be, Szabó tinédzserkori próbálkozásait a homály fedi. Annyit tudni csak, hogy először 14 évesen, egy lánnyal csókolózott, az első párkapcsolata idején pedig 15 éves volt – ekkor tanácsolta neki édesapja azt, hogy inkább idősebb pasit keressen magának. Elmondása szerint 15-16 éves korában egymás után váltogatta a fiúit, egyebek mellett Baronits Gáborral is járt – körülbelül egy hétig. Szabó egyébként nem vár el sokat a nála próbálkozóktól, csak azt, hogy legyen stílusuk ls lehessen velük beszélgetni. Na meg, ugye, a kora sem mindegy.