A két szőke egy közös interjú óta akkora barátok lettek, hogy most videót is készítettek. A videónak az az üzenete, hogy egy test, de két lélek van itt, a simogatás pedig egy kisebb áldozat a minőségi klipért.

Micsoda sorozat! Múlt héten Kustánczi Lia klipforgatásán járhattunk, ezen a héten pedig a szintén a Playboyból indult Metzker Viki új klipjének forgatását nézhettük meg, amit ráadásul az ötödik megasztár győztesével, Tolvai Renátával közösen gyártott. Sőt, ezzel még nincs vége a dolgoknak, hiszen majdnem egy éve kaphattunk utoljára klipet Metzker Vikitől!

A képlet nem túl bonyolult: egy éles szemű stylistnak feltűnt, hogy Tolvainak és Metzkernek is szőke a haja, aminek köszönhetően össze is jött a nagy ötlet, hogy akár lehetnének ugyanolyan ruhában, és hordhatnának ugyanolyan hajat is, miközben vadul simogatják egymást egy DJ-pult előtt. Erre megy a David Guetta csúcsra törése óta bárhol bevethető diszkó, és meg is kaptuk az első közös produkciót a szupergrupptól.

Coelho magyar képviselői

A hasonló öltözködésnek mellesleg üzenete is van már, ami a legszebb coelhói hagyományokat idézi: “Két lélek egy testben” – mondta a két lány az üzenet tartalmához képest meglepően teljesen egyszerre. “Ez egy romantikus dal, szállós darab. Szerettük volna extrára venni, és van benne egy kis erotika is, de csak a végén” – árulta el a Velvetnek a simogatások okát Metzker, majd gyorsan egyet értettek abban, hogy egy klip erejéig lazán belefér ilyesmi. “Egy énekesnek nagyon sokmindent meg kell tennie egy színvonalas klip érdekében. De persze nem engednénk meg mindenkinek” – árulta el a minőségi kliphez vezető út buktatóit Tolvai. Hogy pontosan mit kell kiállniuk a színvonalas klipért, abból nyújtanánk egy kis betekintést.

Nem popdíva

“Egy közös interjún találkoztunk először, ott beszélgettünk és fél órát. Mivel volt egy Amerikában készült dalom, elküldtem Vikinek, hogy mi a véleménye róla. Meglepődtem, mert azonnal válaszolt, hogy szerinte jöjjünk ki együtt ezzel a dallal” – mondta a nagy találkozás hátteréről Tolvai Renáta, illetve Reny, mert hogy már 15 éves kora óta szigorúan így írja a nevét. Metzker Viki elmondása szerint az volt a céljuk, hogy kicsit mást mutassanak kolléganőjéből, mint a popdíva imidzs, bár számunkra kicsit nehezen értelmezhető, mit is értett itt popdíva alatt.

Mint kiderült, Tolvai Renátának sem az Y, sem a diszkózás nem megújulás, mivel a hajszínéhez hasonlóan a dalai stílusát is szereti mindig váltogatni. “Ebben még nem próbáltam ki magam, de nem kell azt várni, hogy diszkókirálynő leszek” – nyugtatott meg mindenkit.