A nagy hírt, miszerint Jennifer Aniston és pasija, Justin Theroux összeházasodtak, még egyik fél sem erősítette meg, de a Celebitchy szinte biztos benne, hogy ezek ketten a napokban megtartották az esküvőjüket. Az egészet arra alapozzák, hogy egy Virginia állambeli farmon rendeztek egy VIP lagzit, ami szerintük nem lehetett másé, csakis Jennifer Anistoné, akit, ha a hír igaz, már Jennifer Theroux-nak kell hívni.

A Celebitchy úgy sejti, Jennifer Aniston színésznő és Justin Theroux összeházasodott az elmúlt pár nap valamelyikén – pontosabbat ugyanis nem írtak. A Celebitchy kapott egy fülest arról, hogy a Virginia államban található Charlottesville-ben épp egy VIP esküvőt tartanak, ők meg szinte biztosra vették, hogy ez a bizonyos VIP esküvő nem lehet másé, csakis Jennifer Anistoné. Annak ellenére hisznek abban, hogy Aniston és Theroux végre összeházasodtak Virginia államban, hogy az elmúlt két hétben többször is látták őket New Yorkban sétálni, de persze tudjuk, hogy már feltalálták a repülőt.

A Celebitchy kiderítette, hogy ezt a bizonyos VIP esküvőt a Pippin Hill Farmon rendezték meg, és bár a helyen senki nem erősítette meg, hogy Jennifer Anistoné lett volna az esküvő, de a Celebitchy már csak azért is biztos benne, mert a farmon „boros esküvőket" is rendeznek, szerintük pedig Aniston nagyon mozdul a borra. Persze egy ilyen találgatásra alapozni egy hírt elég erős, de bőven elképzelhető, hogy a Celebitchy jól tippelt, és Anistont mostantól tényleg nem hívhatjuk többet Anistonnak, mivel a színésznő korábban már bejelentette, hogy az esküvő után a Theroux vezetéknevet fogja használni.

Mindeközben a Female First arról értesült, hogy az esküvőre (amit már vagy megrendeztek, vagy nem) lehet, hogy mégis meghívják Jennifer Aniston anyját, Nancy Dow-t, akivel a színésznő évekkel ezelőtt megszakította a kapcsolatot. Dow akkor sem volt jelen, mikor a színésznő Brad Pitthez ment hozzá, de úgy tudni, hogy Justin Theroux nagyon szeretné meggyőzni a színésznőt, hogy kibéküljön végre az anyjával. Egyébként akkor vesztek össze, amikor a kedves mama könyvet írt lányáról. Az viszont biztos, hogy Brad Pitt anyja ott lesz (vagy ott volt) az esküvőn, ugyanis Aniston jobb viszonyt ápol volt anyósával, mint a saját anyjával.