A tinédzserként a képernyőre került magyar hírességek közül többen is felnőttek idő közben. Fluor Tominak borostája lett, Kiss Ramóna és Lola az ország legjőbb női közé tartoznak, Puskás Petiből és SP-ből pedig egyszerűen férfiak lettek.

Fluor Tomi

Fluor Tomi még Fluor Filigran néven indult, hogy aztán a nehezen kimondható nevét elhagyva megírja az évtized legnagyobb magyar nyelvű slágerét. Az egy ideig SP elválaszthatatlan társaként induló előadó nagyon szerette arcbafésülni a haját, és úgy általában úgy nézett ki, mint azok a középiskolások, akiktől a nagyobbak elveszik az uzsijukat. Azóta szerzett borostát, kicsit megnőtt a tokája is. Tényleg fel akarhat nőni, hiszen már új klipjében sem erőlteti a megszokott imidzset.

Régen jobb voltMost jobb

Kiss Ramóna

A 2002-es Barátok köztbe kerülésekor Kiss Ramóna mindössze 17 éves volt, úgyhogy tényleg a szemünk előtt vált léha tiniből az ország egyik legjobb nőjévé. A most 28 éves nő azóta színházban is játszik, de persze a többség valószínűleg örökké Szentmihályi Zsófiaként fogja emlegetni. Esély nincs a megszerzésére, hiszen már az esküvő gondolatától sem zárkózik el pasijával.

Régen jobb voltMost jobb

Lola

Lolát annyi stílusban próbálták már ki, hogy szinte fel sem tűnik az embernek a tény, hogy már rég nem tinisztár. Az épp rövid szőke hajjal hódító énekesnőre mostanra szégyenérzet nélkül ránézhetnek a középiskolán túl lévő férfiak is, ami azért elég megnyugtató. Pláne azért, mert az énekesnő végre ismét egyedülálló, úgyhogy lehet nála próbálkozni.

Régen jobb voltMost jobb

Puskás Peti

A 2005-ös Megasztár óta eltelt nyolc évben nem mindig tettünk volna rá összeget, hogy a tinilányok egyik legbiztosabb bugyinedvesítője a köztudatban fog maradni, de sikerült neki. Olyannyira, hogy az öccsével közös Biebers nevű formáció aktuális dalát mi a nyár egyik slágerének kiáltottuk ki, és ha ez nem lenne elég, Puskásnak tök jól áll a borosta.

Régen jobb voltMost jobb

SP

Éder Krisztián 2008-ban lépett ki az undergroundból, hogy aztán meghatározza a VIVA és a Bravo magazin következő sok évét. Akkoriban mindenben kimerítette a nyikhaj szó fogalmát, aztán hirtelen elkezdett gyúrni, kifésülte a szeméből a haját. Azóta már határozatlan időre a zenélést is felfüggesztette, hogy a fotózásra tudjon koncentrálni, és szerintünk elérte azt a pontot, amikor már felnőtt nők is be merik vallani az iránta érzett olthatatlan vonzalmukat.

Régen jobb voltMost jobb