Nemrég megtudhatta, hogy mi történt a Beverly Hills szereplőivel, illetve hogy George Clooney-n kívül bárkinek is bejött-e az élet a Vészhelyzet eredeti színészgárdájából. Így ideje volt utánanézni, hogy mi lett a 90-es évek egyik legbárgyúbb sorozatából, a Hetedik mennyországból megismert Camden tiszteles három lányával. Azt szinte mindenki tudja, hogy Jessica Biel hozzáment Justin Timberlake-hez, de mi lett azokkal, akik a sorozatban húgait játszották? A kisebbik nemrég például levetkőzött a Maximnak.

Emlékszik még a Hetedik mennyország című sorozatra, ami 1996-tól egészen 2007-ig futott, és aminél bárgyúbb életbölcsességekkel teli filmsorozatot nehéz felidézni? A sorozat egy protestáns lelkész, Eric Camden ötgyerekes családjának életéről szól, és minden egyes rész valami elképesztő erkölcsi tanulsággal zárul. Az alábbiakban megtudhatja, mi történt a sorozatban a három lánytestvért alakító színésznőkkel.

Mackenzie Rosman – Ruthie Camden

Mackenzie Rosman hétéves volt, mikor a sorozatban megkapta Ruthie szerepét, amivel elkezdte színészi karrierjét, és amivel gyakorlatilag azonnal be is fejezte, ugyanis a színésznő azóta mindössze hat B-kategóriás filmben és egy sorozatban szerepelt. De Mackenzie Rosman nem adta fel, kellett neki a további hírnév, ezért gyorsan igent mondott a Maxim felkérésére, és levetkőzött nekik, igaz csak fehérneműre. Ha a képek miatt jött, akkor azonnal kattintson ide.

Beverley Mitchell – Lucy Camden

Beverley Mitchell alakította a sorozat mindenbe beleokoskodó, és mindenféle rosszaságba belekeveredő Lucyját. A most 32 éves színésznő Rosmanhoz hasonlóan nem futott be túl nagy karriert, csupán néhány sorozatban kapott epizódszerepet, és harmadrangú tévéfilmekben játszott azóta, illetve a Fűrész 2-ben. De legalább a magánélete működik, ugyanis férjhez ment, márciusban pedig megszületett első gyereke is.

Jessica Biel – Mary Camden

Kire szavazna - bármi is legyen a téma - a három színésznő közül?

Jessica Biel az egyetlen, akinek bejött a lelkipásztor lánya szerep, ezzel pedig el is tudta indítani színésznői karrierjét. Biel sikerét nem az hozta meg, hogy összejött Justin timberlake-kel, akihez idén hozzá is ment, ugyanis a színésznő már előtte olyan filmekben játszott, mint a Next - A holnap a múlté, Az emlékmás, a Valentin nap, a Hitchcock, vagy a Powder Blue, amiben sztriptízelt is kicsit. Jessica Bielnek egyébként két filmje is van készülőben, így egyértelműen ő a győztes a három színésznő közül. És ön szerint?