Még a leghíresebb és legszebb nőket is megcsalják és otthagyják olykor, és még ők sem viselik mindig önérzetesen a dolgot. Legutóbb Kelly Brook viselkedett betegesen, amikor hűtlen pasija összes csaját felhívta telefonon, de nem ő az egyetlen, akik a bosszúvágytól hajtva hülyét csinált magából: Naya Rivera tojással dobálta meg és megkarcolta dugihaverja kocsiját, Daniel Craig exnője pedig egymillió dollárt csapolt le a színész hitelkártyájáról. Bónuszként a listán Justin Timberlake, aki férfiként állt bosszút. Jutalmazza öt ponttal a legostobábbat!

1. Kelly Brook

Három év után kiderült, hogy Danny Cipriani megcsalta Kelly Brookot, ráadásul nem is csak egy nővel. A modell úgy állt bosszút a pasin, hogy az összes lányt felhívta, és mindegyiknek kipakolt a háremről. Egy sales managernek például Cipriani nevében írt sms-t, hogy mikor találkoznak újra, és csak később világosította fel arról, hogy a nő nem a pasival, hanem vele, Kelly Brookkal cseveg. A faszi természetesen most szánja-bánja minden bűnét, és békülni szeretne.

2. Naya Rivera

Az amerikai színésznő, aki a Glee című komédia sorozatban Santana Lopez szerepét tölti be, egyik kollégájába zúgott bele és lett féltékeny a pasira. Mark Salling, a produkció Noah "Puck" Puckerman-je ugyanis igyekezett kiélvezni más nők társaságát is, és ez lett a veszte. Rivera a pletykák szerint úgy kiakadt, hogy megdobálta tojással a színész Lexusát, majd kulccsal jól össze is karcolta a kocsit. Salling meg nem igazán értette a szitut, hiszen hivatalosan nem voltak együtt a színésznővel, csak kavargattak, így a csajozásait nem is lehetett volna félrelépésnek nevezni véleménye szerint.

3. Brandi Glanville

A Real Housewives című sorozat színésznője egyszerű és hatékony bosszút választott, amikor kiderült, hogy férje, a szintén színész Eddie Cibrian megcsalta LeAnn Rimes énekesnővel. Az asszony fogott egy kést, kiment a garázsba és kiszúrta Cibrian kedvenc motorjának a kerekeit. Brandi Glanville később úgy kommentálta az esetet, hogy "jó érzés volt" ezt megtenni.

4. Katy Perry

Az énekesnő egy kisebb koncertjén fedezte fel a tömegben középiskolai szerelmét, akibe bele volt zúgva, de a srác rá se nézett. Katy Perry úgy döntött, neki ajánlja az Ur So Gay című számát, persze némi kommentárral: "Te voltál a legnépszerűbb az osztályban. De soha nem akartál velem randizni, mindig csak Amanda Wayne létezett. Tényleg jó döntés volt? Mi a helyzet most?" – szólt be a pasinak, aki később egy interjúban elmondta, fogalma sem volt arról, hogy tetszett a most már híres és gazdag, átlátszóban pózoló Katy Perrynek, mindig is csak barátok voltak.

5. Shania Twain

A 47 éves country énekesnő férjét 14 év házaság után csábította el Shania Twain egyik legjobb barátnője, aki egyben a pár titkárnője is volt. Az elhagyott asszony eleinte betegesen zaklatta az új nőt, tiltotta tőlük a férjével közös gyerekét, majd bosszúból rászállt volt barátnője expárjára. A sztori csattanója, hogy a revans olyan jól sikerült, hogy az énekesnő bele is zúgott a pasiba, és azóta hozzá is ment feleségül.

6. Satsuki Mitchell (Daniel Craig exnője)

Daniel Craig már hetedik éve élt együtt barátnőjével, Satsuki Mitchellel, amikor az Álmok otthona című film forgatása alatt összejött kollégájával, Rachel Weisz színésznővel. Craig egyik éjjel nem ment haza, nem válaszolt az üzenetekre sem, úgyhogy Mitchell egyből sejtette, hogy gondok vannak. Bosszúból egymillió dollárt költött a színész hitelkártyájának terhére.

7. (6+1) Justin Timberlake

Most már köztudott, hogy Justin Timberlake Cry Me A River című 2002-es slágerét Britney Spears-nek írta, bár az énekes ezt sokáig tagadta. Aztán a klip producere, Timbaland kipakolt, miszerint a dal a szakítás után íródott, és nem véletlenül szerepel a videó végén egy az énekesnőhöz hasonló modell. “Justin elment egy Britney koncertre és látta, hogy a show bizonyos részein hozzá beszél, és teljesen ki volt akadva. Azt mondtam neki, hogy: Ne aggódj emiatt. Ő pedig azt reagálta erre: Nem tudom elhinni, hogy ezt csinálja velem." A szöveg szerint egyébként Spears lépett félre a kapcsolatban, Timberlake így tudatta a világgal, hogy ki miatt lett vége a románcnak.