Némelyek abban mérik a férfiasságukat, hogy hány nőt fektettek meg életük során, és nincsenek ezzel másképp egyes közismert emberek sem. Itthon a csúcstartó állítólag Komár László, aki kétezer szexuális kapcsolatról beszélt, de kipakolt nőügyeiről Gesztesi Károly és Hajdú Péter is. Listánkban szerepel valaki, aki csak két nővel feküdt le, és nem szégyelli.

Gesztesi Károly: 500-600 nő

A színész 2008-ban, könyvének megjelenése kapcsán haknizott azzal, hogy hány nőt tett magáévá az addigi 44 éve alatt. Állítása szerint több mint ötszázat, amiből csak hárommal volt komolyabb kapcsolata ők feltehetően az exfeleségei voltak. "Én az összes kapcsolatomat vállaltam, és mindenkivel békében váltam el" – mesélte akkoriban a Blikknek Gesztesi Károly, aki azt használta ki, hogy a csajok buknak a zongoristákra, színészekre és a sportolókra, ő pedig egymaga megfelelt ezen kritériumoknak.

Hajdú Péter: 500-600 nő

A nagyonmacsó Gesztesi nyilatkozatától persze Hajdú Péter is teljesen izgatott lett, nehogy azt higgye bárki is, hogy lemaradásban van, sőt. Ő abban az évben volt 33 éves, de közel ugyanannyi skalpról vallott. Pechjére nem sokkal később örök hűséget fogadott Sarka Katának, így ha növekedett is a szám, azt már titokban fogja tartani. Gesztesi viszont továbbra is akciózhat, hiszen neki szabad a pálya azóta, amióta Liptai Claudiával elváltak.

Komár László: 2000 nő

A 2012-ben elhunyt énekesnek 2005-ben jött ki könyve Táncoló fekete lakkcipők címmel, és abban mesélt nőügyeiről. No nem mindegyikről (de például Zalatnay Saroltáról igen), hiszen a saját bevallása szerinti 2000 nőre kicsit sok lett volna egyenként kitérni. "Kérdezték aztán, nem kaptam-e el tőlük valamit? Gondoltam, akkoriban AIDS még nem volt, legyen hát tripper. Te, lehet trippert kapni a vécétől, kérdeztem a haveromat. Mondta, biztos lehet, csak nagyon kényelmetlen" – viccelődött még a könyvbemutatón Komár, aki a betegséget hatszor kapta el, ami mondjuk elég jó arány a megfektetett nők számát tekintve. A 2000 asszonynak az énekes koncertet is szeretett volna szervezni, ám ezt már nem élhette meg.

Plazma: 89 nő

A 2012-es Csillag születik mocskosszájú rappere tavaly azt állította, hogy zsenge 22 éves kora ellenére már 89 nővel élt nemi életet. Ennek zöme azóta jött össze neki, amióta az RTL Klub tehetségkutató műsorának köszönhetően ismert lett, és a szám persze mostanra már biztosan meg is duplázódott. A fiatal csajok ugyanis nem kispályások: "Jelentkeznek a közösségi oldalamon, megállítanak az utcán, odajönnek a bulikban, én pedig kihasználom a helyzetet. A 20 és 32 éves hölgyek között szívesen válogatok. Talán ez furcsán hangzik, de fair játékot játszom velük, világosan megmondom, ne számítsanak szerelemre. A szükségleteimet ki kell elégítenem, a biológia működik, a többi meg karalábé" – magyarázta Plazma.

Alekosz: 100 nő

A VV-győztes a villában annak idején többször is azzal hencegett, hogy közel 100 nőt megdugott már, aztán kicsit elázva egyszer azt is bevallotta, hogy ezeknek a nőknek szinte mindegyike csúnya volt: "Elmondom neked, hogy kik azok a lányok, akiknek tetszem. Ott kezdődik, hogy 130 kiló fölött van. Ott kezdődik. Csúnya, visszataszító, büdös, bunkó. Ezeknek vagyok a legnagyobb lovag a tálcán. (...) Sok nővel voltam, százzal körülbelül, de egy kezemen meg tudom számolni azt, akik úgy is néztek ki, mint egy nő. Három volt. A többi csúnya, bengáli tigris volt. Visszataszító volt" – tette hozzá Alekosz, aki a több millióval a zsebében azóta talált magának egy vékonyabb nőt is.

+1 Joshi Bharat 2 nő

A fenti nagyzolókkal és hencegőkkel szemben alig akad olyan, aki a férfiasságot nem a megdugott nők számában méri, és akinek nem ciki, ha kevés szexuális kapcsolata volt. Joshi Bharat viszont ilyen, ő azt mondja, két asszonnyal volt eddig, és mindkettőt feleségül is vette: "Engem úgy neveltek, hogy a nőt nagy becsben kell tartani, ezért soha nem gondoltam arra, hogy szexuális vágyaim kielégítésére használjam őket" – nyilatkozta korábban az 57 éves Bharat.