Úgy tartják a nagyokosok, hogy a legtöbb férfi olyan nőt választ magának párjául, aki külső és/vagy belső tulajdonságait tekintve hasonlít az anyjára. Körülnéztünk hát a celebvilágban és kiválasztottuk a leghíresebb anyós-meny párosokat, hogy megnézzük, kinézetre mennyire passzolnak. Pontozással ön is eldöntheti, kik néznek úgy ki, mintha valóban vérrokonok lennének, öt pontot adjon azoknak, akik nagyon hasonlítanak!

Ági és Patkó Csenge

Kiki lánya 2011-ben nyerte meg az Összeesküvőket, ám a főnyeremény (egy lakás) feltétele az volt, hogy össze is kell házasodnia a valóságshowban kiválasztott párjával. Ezt nem sokkal később meg is tették, ám a hírek szerint vannak gondok a kapcsolatban, állítólag válnak, bár a pár ezt az információt a TV2-nek sem erősítette meg.

Az anyósnak, Baranyiné Áginak egyébként semmi kivetnivalója nem volt menye ellen, sőt, örült neki, hogy fia hozzájuk hasonlóan konzervatív felfogású nőt választott magának.

Barbra Streisand és Diane Lane

Josh Brolin, a Gengszterosztag színésze szülei válása után, apja új házassága révén kapta meg mostohaanyaként a színész-énekesnő Barbra Streisandot. 2003-ban az asszony jóvoltából ismerte meg a Nem vénnek való vidék című Oscar-díjas film sztárját, Diane Lane-t, akit egy év után feleségül is vett. A két nő kapcsolata mindig is nagyon jó volt, a házaspáré már kevésbé: idén februárban sok veszekedés és bántalmazás után beadták a válókeresetet.

Diana és Katalin hercegné

Amióta Kate Middleton feltűnt Vilmos Herceg mellett, azóta mennek az összehasonlítgatások a két nő között. A közvélemény úgy véli, Katalin hercegné nagyon is hasonlít a tragikus körülmények között elhunyt Dianára, mind természetben, mind stílusban.

Erzsébet királynő és Camilla Parker

Miután Károly herceg szeretője volt évekig, Diana halála után 2005-ben a trónörökös felesége lett Camilla Parker. Erzsébet királynő már akkor kézzel-lábbal ellenkezett a nő ellen, amikor a pár 1970-ben megismerkedett, véleményét pedig, hogy Kamilla nem megfelelő fia házastársának, végig fenntartotta. A királynő nem is jelent meg a polgári szertartáson.

Eszményi Viktória és Nagy Adri

A Megasztár énekesnője több mint fél éve van együtt Heilig Tamással, aki Eszményi Viktória és Heilig Gábor fia. Nagy Adri korábban a Nők Lapja Cafénak úgy nyilatkozott, kapcsolata pasija szüleivel nagyon jó, mivel lazák, fiatalos gondolkodásúak és jó fejek. Eszményivel ráadásul barátnői viszonyban van, ha az ifjabb Heilig elmegy zenélni, át szokott ugrani anyósjelöltjéhez beszélgetni.

Ibolya asszony és Dundika

A hírek szerint jó viszonyt ápol Majka anyja és Dundika is. A párnak már van egy közös gyereke, de hivatalosan még nem kötötték össze az életüket. Ami késik viszont, az nem múlik, a rapper állítólag már megkérte a modell kezét, és bár eddig nem közöltek időpontot arra vonatkozóan, hogy mikorra tervezik az esküvőt, Ibolya asszonyból is igazi anyós lesz egyszer.

Jackie Stallone és Jennifer Flavin

Sylvester Stallone 1997-ben vette feleségül jelenlegi feleségét, Jennifer Flavin modellt, akivel három közös lányuk van. Azt nem tudni, hogy az asszony mennyire hasonlít Jackie Stallonéra, de az biztos, hogy ha a filmszínész az anyjára hajazó nőt akart volna elvenni feleségül, akkor Geronazzo Máriát választja inkább.

Patti Smith és Meg White

A White Stripes dobosa, Meg White a legendás rockénekesnő, Patti Smith fiához, Jackson Smith-hez ment feleségül, szóval ebben az esetben legalább némi szakmai hasonlóság van a két nő között.

Reba McEntrie és Kelly Clarkson

Reba McEntrie mostohafia sem ment messzire barátnőért: az amerikai countryénekesnő és színésznő fogadott fia Kelly Clarkson énekesnővel van együtt, akinek a menedzsere ráadásul a férfi apja. A két híresség nagyon jól kijön egymással a magánéletben és a szakmában is, már több alkalommal is volt közös fellépésük.

Sophia Loren és Mészáros Andrea

Itthon az egyik legismertebb anyós-meny páros minden kétséget kizáróan Sophia Loren és Mészáros Andrea. Ami a külsőségeket illeti, az egykori szexszimbólum és a magyar hegedűművész közt sincs sok hasonlóság, de állítólag nagyon jól kijönnek egymással: jelenleg egy városban élnek, Mészáros a svájci Genfben neveli két gyerekét férjével, és nem messze tőlük lakik a színésznő is.