Az Azok a '70-es évek 43 évesen elhunyt színésznőjének haláláról nem értesítették a halottkémet, boncolás előtt jelentették be a halál okát, ráadásul az elvonón is teljes hírzárlatot közöltek. Annyi biztos, hogy nem gyilkosság történt.

Bár gyanúsak voltak a körülmények, a rendőrség végül hivatalosan is kizárta a gyilkosságot Lisa Robin Kelly halálának lehetséges okai közül. Ez még nem nyugtatott meg senkit, hiszen nagyon úgy tűnik, hogy valamit nagyon eltitkolnak a nyilvánosság elől, és több jel is arra utal, hogy az augusztus 14-én egy kaliforniai elvonón elhunyt színésznő orvosi mulasztás miatt vesztette életét 43 évesen – írja a NY Daily.

A fura körülményekre először a TMZ hívta fel a figyelmet, ugyanis kiderült, hogy Los Angeles megyei halottkémet egyáltalán nem értesítette senki arról az elvonóról, ahol az Azok a 70-es évek show egykori sztárja meghalt, konkrétan a másnapi újságokból tudta meg, hogy mi történt. Az újság információi szerint ráadásul úgy lett embólia megjelölve első körben a halál okaként, hogy még a boncolást sem végezték el. “Nem mondhatja valaki ránézésre, hogy embólia. Ha ezt egy doktor mondta, nem szabadna, hogy praktizáljon” - mondta Kelly ügynöke, Craig Wyckoff.

Ami még furábbá teszi az egészet, hogy a halála előtt évekig súlyos alkoholproblémákkal küszködő Kelly elvonóján teljes hírzárlat lépett érvénybe, tehát egyetlen orvos vagy más ott dolgozó sem mondhat semmit arról, hogy mi történt vele a halált megelőző napokban. A mulasztás létét és a halál pontos okát csak hetekkel később tudhatja meg a nyilvánosság, amikor meglesz a toxikológiai vizsgálat eredménye.

Wyckoff egyébként nem zárja ki, hogy valóban természetes halálról van szó. “Ha valamilyen hiba okozta a halálát, azt tudni akarjuk. De az is kiderülhet, hogy egyszerűen az életstílusa miatt halt meg. Az embereknek tanulságként kell emlékezniük az életére, arra gondolva, hogy mindennek megvan a következménye. Lisa energiái nem tudtak megmutatkozni teljesen a személyes problémái miatt” – búcsúzott el röviden a férfi.