Budapesten több meleg szórakozóhely is színvonalas transzvesztita/transznemű show-val várja a nemcsak homoszexuális közönséget. A fellépők többsége a civil életben férfiként él, legtöbbjük mellett simán elmennénk az utcán anélkül, hogy feltűnnének. A színpadon viszont rendesen kitesznek magukért, többnyire extravagáns műsorokkal szórakoztatják a vendégeket. Közülük válogattuk ki a legnépszerűbbeket, pontozza bőkezűen azt, aki a legszimpatikusabb az ön számára!

1. Angéla Díva

Angéla Díva, alias Novák Angéla az elsők közt volt Magyarországon, aki a nyilvánosságra hozta transzszexualitását. Az előadóművész 2002-ben esett át nemátalakító műtéteken, ő a legtöbb kollégájához hasonlóan nem transzvesztita, hanem transznemű, sőt, mára már nőként él. Egyike azoknak, akikről még sokadik látásra is kevesen mondanák meg, hogy férfi testben született.

2. Szecsődi Kari

Novákhoz hasonlóan Szecsődi Kari is egy férfi testbe született nő, aki jó ideig nem gondolkodott nemátalakító műtétben, elég volt neki, hogy női ruhákban járhat. Az exmegasztáros véleménye aztán csak megváltozott, rászánta magát a műtétre és a hormonokra, pillanatnyilag félkész állapotban van, ötszáz köbcentis melleket kapott. Extravagáns megjelenésével és viselkedésével viszont ő sokszor túllép a célon, mivel a magánéletben is úgy öltözködik, mint a színpadon.

3. Ginger Holloway

Ginger Holloway az egyik legextravagánsabb előadó a Capellában és az Alteregoban, fellépőruháit épp hirdeti a Facebookon, ide kattintva szemezgethet is belőlük. Érdekes egyébként, hogy nőnek öltözve és sminkelve Holloway is egy erős negyvenesnek néz ki, holott egy fiatal fiúról van szó, aki ráadásul még jóképű is.

4. Brithany Wilson

Brithany Wilson a kifinomultabb, kevésbé ripacskodó transzvesztita előadók közé tartozik, akinek a mozgása is meglepően nőies. Élelmes olvasóink pillanatok alatt találhatnak róla sminktelen, parókátlan fotót a Facebook-oldalán, ő is az a fajta fiú, akiről senki nem gondolná, mi a foglalkozása.

5. Melanie N. Duvall

A Club Undeground előadója sokak számára ismerős lehet, hiszen ő játszotta/játssza az Éjjel-nappal Budapestben a transzvesztita Cocot, akit Lali és Gábor felvittek magukhoz egyik éjjel (nem, nem történt köztük semmi). Bár Melanie N. Duvall civilként férfiként él, simán vállalta az arcát a sorozatban, ami elég dicséretes dolog.

6. Betty Blue

A saját műfajában itthon profi előadónak számít Betty Blou, aki úgy váltogatja mindig a külsejét, ahogy épp akarja. A transzvesztita Blounak ráadásul remek a humorérzéke is, érdemes több videót keresni róla az Alterego Club felvételei közt, amiken épp parodizál.

7. Nicole

A budapesti éjszaka egy újabb meghatározó transzvesztita alakja Nicole, aki az utóbbi időben fejlődött nagyon sokat. Az előadó a korábbi felvételeken olyan fellépéseket produkál, mint a most kezdő Szecsődi Kari, ám itt van például egy egy évvel ezelőtti videó, ami a maga műfajában egész ízlésesnek mondható.