A színésznő beköszönt az internet egyik mély bugyrának számító Redditre, ahol aztán válaszolt a rajongói kérdésekre. A válaszokból kiderült, hogyan lehet elcsábítani Wilde-ot sörözni, hogy milyen érzés volt néznie a Doctor House-t azután, hogy otthagyta, és hogy hogyan éli meg a sikert.

"Hello Reddit, Olivia Wilde van itt. Én vagyok a Drinking Buddies (egyelőre nincs magyar címe - a szerz.) egyik sztárja, ami egy vígjáték szerelemről és kézműves sörről - kettő a Reddit kedvenc témái közül. Kérdezzetek bármit, Joe Swanberggel, a film rendezőjével válaszolunk rájuk" – így nyitott a színésznő a Redditen, ahol aztán olvasói kérdésekre válaszolgatott. Ebből az interjúszerűségből válogattunk.

"Nézted a House-t, miután úgy döntöttél, hogy otthagyod? Ha igen, szeretted, ahogy lezárták?" – hangzik az első kérdés. "Nehéz volt néznem, mert nagyon hiányzott, de imádtam Amber Tamblynt és a többi új tagot" – reagált Wilde, aki az új filmjében félpucérra is vetkőzött. Hugh Laurie is hiányzott neki. "Hogyan változtatott meg, hogy befutott színésznő lettél?" – kérdezik a Redditen. "Nagyon szerencsésnek érzem magam, de azt utálom, hogy bizalmatlanabb lettem, és a fejemet lehajtva kell sétálnom. Ez nem az én stílusom" – válaszolt Wilde. Szegény Joe Swanberggel nem sokat foglalkoztak egyébként, egy-két kérdést kapott csak.

Ezután kiderült többek között, hogy a színésznő szereti a National együttes új albumát, előszeretettel hallgat Kendrick Lamart, és a Tribe Called Quest és a Radiohead a kedvence együttesei. Elmondta, hogy van olyan film, amit megbánt már, de sajnos nem árulta el, hogy melyik az. Ha visszautazhatna az időben, akkor Jeanne d'Arc máglyahalálához térne vissza, kiszabadítaná, és megtanítaná neki a twerkinget. Aztán jöttek az igazán fontos kérdések, Wilde elárulta például, hogy a Daisy Cutter a kedvenc söre. Aztán megkérdezte valaki, hogyan lehetne meghívni egy sörre. "Hé Olivia, itt egy ingyen sör" – felelte a színésznő.