Az exmegasztáros szeptember 17-től a VIASAT3 egyik műsorában keres magának pasit, mivel eddigi fiúi egy idő után mind belustultak. Bencsik Tamarának nincsenek túl nagy elvárásai: a férfi legyen férfi, nem egészen normális, és menjen át a gatyalecsusszanás tesztjén. Tapasztalata szerint viszont ilyenből egyre kevesebb van, ráadásul sokan olcsó ribancnak nézik, csak azért, mert közismert személy. El is költözik inkább Németországba.

Márciusban még azzal voltak tele a bulvárlapok, hogy Bencsik Tamara a 24 éves, Vajda Gergőként anyakönyvezett DJ Aydannal kavar már egy ideje, aztán kiderült, hogy a VIASAT3 szeptember 17-től futó műsorában keresi a szerelmet az énekesnő.

Az exmegasztáros a Velvetnek elmesélte, eddigi kapcsolatai miért futottak zátonyra: „Bepunnyad, elmúlik a varázs. A férfiak nagy része egy idő után már nem tesz meg semmit azért, hogy megtartson” – magyarázta Bencsik, akinek egyébként nincsenek túl nagy és bonyolult elvárásai a partnerével szemben, mindössze annyi, hogy a pasi legyen ugyanolyan nemnormális, mint ő. „Olyan, hogy tökéletes, szerintem nem létezik. Kellenek viták, ellentétek egy kapcsolathoz, természetesen az egészség határain belül. Azt nem bírom elviselni, ha egy 'férfi' szedi a szemöldökét, borotválja a lábát, és visítva rohan ki a fürdőből, ha a pofiján mitesszert talál. Egy férfi legyen férfi, ne pedig kislány. Amúgy pedig az első gatyalecsusszanásnál kiderül, hogy elégséges-e a pasi” – tette hozzá az énekesnő.

Olcsó nőnek nézik a pasik

Bencsik Tamara szerint, míg régebben az volt az általános, hogy a férfiak összerosálták magukat a közismert nőktől, és nem mertek a közelükbe sem menni, mostanra átestek a ló túloldalára. „A többségük azt hiszi, hogy mivel közismert személy vagyok, két forintért bárki megkaphat. Ma már nincs az, hogy felnéznek és tisztelik a hírességeket. És ez nagyon gáz! Őszinte leszek. Szerintem a magyar pasik 80 százaléka egyre bunkóbb. Fogalmuk nincs a világukról, az a lényeg, hogy mindenki gyúr, és BMW-t vezet, amit tankolni nem tudnak, és lakásként használják. Ruhatáruk pedig nincs.”

Az exmegasztáros eddig gyűlölte a randikat, de a Szerelem a láthatáron című műsor alatt kicsit újra kislány lett, és úgy érzi, nem is olyan rossz dolog ez. Magáról a produkcióról annyit árult el, hogy heti egy adás lesz keddenként, adásonként pedig minden csaj (Elbert Alexa, Fehér Adrienn, Völgyi Zsuzsi és ő) randikon és különböző kalandokban vesz részt. „Feladatunk, hogy jól érezzük magunkat, és jóízűen falatozzunk a kínálatból.”

Bencsik jelen pillanatban azon fáradozik, hogy elhúzzon Magyarországról, mert úgy érzi, semmi értelme nincs annak, amin szeretne dolgozni. „Még idén Németországba költözöm, ahol már elég sok ajánlatot kaptam különféle kluboktól, ahol az új formációmat, az Anymood-ot promotálhatom. Sajnos azt veszem észre, hogy itthon nem értékelik az igényes zenét, az igényes előadókat, mert már szánalmas módon többet érsz egy nyalóka tanfolyammal, mint egy zenei akadémiával, vagy 10-20 évnyi zenei tapasztalattal a hátad mögött.”