A Trónok harca az a sorozat, amiben mindenki utál mindenkit, és azt is megölik, akit már egyszer megöltek, miközben gyűlölték, nincs benne semmi kegyelem, vidámság is csak nagyon ritkán. Ezzel áll nagyon jó kontrasztban az a mostanában készült csomó forgatási kép, amin az látszódik, milyen hatalmas családként bulizik a stáb Horvátországban, ahol az idei részek egy részét felveszik.

Ha nem olvasta, nézi, ismeri a Trónok harca című alternatív középkorban játszódó sorozatot, akkor egyrészt mindenképpen vegye fel a fonalat, mert ennél kevés nagyobb vállalkozás volt az utóbbi években tévében. Ha pedig a sorozat ismerője, akkor nagyon jól fog szórakozni az alábbi képeken, amiken az egyébként mindig marconának kinéző, sárosan, véresen, szakadt, koszos ruhában, vagy épp ellenkezőleg, teljesen pucéron ábrázolt szereplők milyen önfeledten szórakoznak egymással a forgatási szünetekben.

Könnyű dolguk van, a következő, negyedik évad részeinek egy részét Dubrovnyik környékén veszik fel, ott pedig elég jó idő van mostanában. Legalábbis ez derül ki a szereplők által főleg az Instagramra feltöltött fotókból.

A legtöbb képet Pedro Pascal, az egyik új szereplő, Oberyn Martell megformálója töltötte fel, nyilván neki volt a legnagyobb élmény. De a sorozat nagy öregjei között is van igazi mókamester, de nem a sorozatban is ilyen figurát alakító Peter Dinklage, hanem a sokkal nagyobb ármánykodó, Cersei Lannister, vagyis Lena Headey az.

Lena Headey's post on Vine
 

A fiatal szereplők között akadnak olyan fiatalok, hogy valószínűleg Instagram-hozzáféréssel születtek, ennek ellenére csak az Arya Starkot megformáló Maisie Williams igazán aktív a közösségi médiában.

Mondjuk ő annyira, hogy valószínűleg mindenki másért kárpótolja a nézőket, annyit ökörködik.